reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Kamcia trzymam kciuki cały czas za wszystkie :-)
A czemu się przenioslyscie? Jeśli mogę zapytać?

Angella nie smutny tylko do roboty:-)

Cytrynowa co to ta dupka?

U mnie jakaś dziwna ta @, no ale przyszła i już spisałam ten cykl na straty. Angella, idziemy łeb w łeb :) chyba będziemy starac się w tym samym czasie. A Twoje cykle ile dni mają? Ja od dziś włączę olej z wiesiołka w kapsulkach.

Ja tak dziwnie jak teraz nie mialam. Raczej wszystko u mnie przebiega tak samo, bez rewelacji. Moze się zagnieździlo nie tak jak trzeba lub po prostu metaformina odpowiada za te rewolucje... dzis idę zbadac tsh, ft3 i 4, proszę o kciuki by byly choc trochę lepsze ni ostatnio! :)

Moj wynosil zawsze 27-28 ( przy wyliczaniu średniej wyszlo mi 27,5), a ten teraz tez 29 :) Wyniki do kitu. Czekam na wizytę u endo.

reklama
Ja na razie czekam na wizytę u gina 31.08, ale pewno znów będę musiała przełożyć, bo @ się spóźnia i ten poniedziałek pewno spiszę na straty... Ostatnią miałam 27.07 i to była pierwsza po porodzie i teraz cisza. Jak to u Was było po porodzie? Tak zaraz wszystko wróciło do normy?

Do góry