reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Aaa dzień dobry :) Ja dopiero wstałam po nocce a za 4 godziny czeka mnie kolejna... :(
CzarnaMadzia - hmmm chyba masz rację... Po wczorajszym teście stwierdziłam, że chyba najpierw muszę zdiagnozować co jest problemem u mnie a później myśleć o dzidzi. Nic na siłę... Chociaż czasem myślę, że taki tryb pracy też ma swój wpływ na to wszystko...
Joanna - świetne te bombki! Ja z siostrzenicą mego M ostatnio robiłyśmy z cekinów :) Kosztują ok 50 gr w sklepie po 5 zł a zabawy dużo przy tym i efekty świetne są!
Lyara - Dzień dobry! :)
Dobrze,że obiad na dwa dni zrobiony, jeszcze tylko sterta prasowania i do roboty...

reklama
ewelinuska - wyluzuj troszkę! Odpręż się pogadaj o głupotach z dziewczynami, to pomaga:) Głowa to jeden z trzech najważniejszych czynników jeśli chodzi o zajście w ciąże, musisz być zrelaksowana a nie ciągle zastanawiać się czy to albo tamto to objaw ciąży, nerwicy można dostać:)
Ja rozchorowałam się akurat w trakcie owulacji i to na maksa, więc odpuściłam sobie ten cykl starań bo wiedziałam że ciało będzie się broniło przed ciąża w trakcie infekcji i to mi bardzo pomógł, bo kiedy nikt nie patrzył mój Gabryś się schował w brzuszku:) Dał dziecku zrobić Ci niespodziankę:)
sojnabig - czasami dosłownie pierdoła decyduje o tym że nie możemy zajść w ciąże.. Przypomnij mi gdzie pracujesz? Bo kurcze niezłe Ciebie męczą:(

CzarnaMadzia - na recepcji w hotelu... Nocki po 12 godzin to zło... :( rzeczywiście to prawda że czasem kłopoty decydują o zajściu... Znajoma miała problemy z migdałami, dopiero po wycięciu udało jej się zajść bo podobno ich ciągły stan zapalny to uniemożliwiał..

Kurde pierwszy raz u chrzesnej odkad byla w ciazy bylam jak byla w 3 miesiacu i mowilysmy, ze zaraz ja bede w ciazy, a ona juz z brzuchem bedzie wielkim. Dzisiaj urodzila, a ja dalej w ciazy nie jestem :)

CzarnaMadzia - na recepcji w hotelu... Nocki po 12 godzin to zło... :( rzeczywiście to prawda że czasem kłopoty decydują o zajściu... Znajoma miała problemy z migdałami, dopiero po wycięciu udało jej się zajść bo podobno ich ciągły stan zapalny to uniemożliwiał..

sojnabig - ja pierdziule... też kiedyś pracowałam na recepcji w biurowcu, jak nie było mojego zmiennika to pracowałam po 3 tygodnie non - stop po 12, 13 godzin wiec rozumiem jak musisz się czuć:( Znałam przypadek dziewczyny która cukier dosłownie miała trochę wyższy niż norma i to przeszkodziło jej w zajściu w ciąże. Lekarz przepisał tabletki dosłownie za 10 zł i zaszła:D po 3 latach bezowocnych starań:)

No na recepcji nie jest ciekawie... Hotel jest otwarty 24/7 365 dni w roku wiec święta, nie święta, sylwester praca praca praca...
Tez bym chciała żeby lekarz dał mi jakieś tabletki tanie wzięłabym miesiąc i voila! Już mi czasem ręce opadają od tych lekarzy..

Hmm chyba znalazłam ginekologa :-) Jest ordynatorem u mnie w mieście w szpitalu... Więc przy porodzie zawsze to byłby plus, wizyta z usg 150zł więc tyle samo co ja płacę u siebie tak naprawdę za nic... Mogę pójść nawet dzisiaj :tak: Tylko się zastanawiam czy dzisiaj ma sens, z drugiej strony przydałoby się zrobienie usg kontrolnie... Wieki temu też byłam badana ginekologicznie... Że już o badaniu piersi to nie wspomnę w ogóle...Hmm ciekawe czy gdyby nam się udało na USG lekarz by cokolwiek widział :-D

Lyara - oby się udało! Moja mama mi mówiła ze 2 miesiące okres jej się spoznial a na usg lekarz nic nie zobaczył... Dal jej progesteron w zastrzykach i przy ósmym zastrzyku zrobiła test i okazało się będę miała siostrę :) miałam nadzieję że w moim przypadku tez tak będzie ale niestety... A dziś leci juz 65dc..

Lyara - moze jeszcze nie wyjść tak wczesna ciąża:) Bardzo dobrze że sobie nowego Ginusia znalazłaś i ze usg Tobie zrobi, bez tego to sobie można równie dobrze z fusów po herbacie wróżyć co się z twoim organizmem dzieje:))

reklama
Do góry