reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Witam po ciężkiej nocy. Maly usnal o 19, a po 20 juz sie obudzil i usypialismy godz z mezem. Potem tak samo po polnocy. I od 5 do 7 sie strasznie rzucal to musialam pilnowac zeby z lozka nie spadl

Dopadły mnie poranne mdlosci :(

O proszę :)
Nie miałam, więc nie doradzę co się na to stosuje.

mychunia - to synek śpi z Wami w łóżku, że musiałaś go trzymać?
My naszego wytransportowaliśmy do jego pokoju jak miał 3 mce.

ladykot - no ale @ brak?
Ale widzę że nastawienie pozytywne, o to chodzi :)

pati - jak się dzisiaj czujesz?

Tomek przespał kolejną noc całą :happy:
To już tydzień!
Jestem umówiona na 22.12 na 19:40 do gina.
Idę po CLO, żeby nie zmarnować kolejnego cyklu, jak w tym się nie uda :-)

Jakie plany na dzisiaj?
Ja będę piekła Dundee Cake i piernik staropolski i zrobię żurek na swoim zakwasie.
Nie mam pomysłu na nic innego na obiad, a nie mam składników na chili naszej Czarnej ;)

Spróbuję jeszcze wykorzystać Karchera na parę i umyję łazienkę i zlew w kuchni.
Miłego dnia Wam życzę!

Fimka, ano brak, ale pewnie czai się za rogiem. Nastawienie musi być pozytywne, bo w zeszłym roku jak się staraliśmy z mężem, to ja już tak wariowalam, ze szkodą gadać. Lepiej na spokojnie :)
A czy Twoja strucle z makiem można również zrobić ze serem? ;-) przeglądałam Twój blog i masz genialne przepisy :tak: tylko nie mam aż tyle czasu na pieczenie. bo do Wigilii włącznie chodzę do pracy :-p

Bertha wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! ;-) oby Ci się wszystko ułożyło. bocian szybko przyleciał, dużo zdrówka i czego pragniesz :-)

Fimka on spi z nami w swoim łóżeczku bo do tej pory nie przespał jeszcze całej nocy a odkąd zaczął zabkowac bardzo niespokojnie spi. Jak się tak rzuca biorę go do siebie bo jak się obudzi to wstaje w łóżeczku i płacze.

Bertha wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :*

reklama
Do góry