reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Wejście smoka, wiadomo, powtórzę za 2 dni :p
Ja coś tam widzę, pod światło, to fakt.
Dzisiaj 11dpo, 26dc. No ładnie!
CZARNA - chyba bez CLO się udało :biggrin2:
Jest nadzieja i dla Ciebie :)

Załączniki

• SAM_0689.JPG
    SAM_0689.JPG
    52,6 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Sowka witaj, a wiesz już jaki macie problem?
Na pewno wam się uda już nie długo. Tu dostaniesz pozytywne fluidki i zaskoczy ;-)

Fimka no jak nic wejście smoka :-D na razie nie widzę zdjęcia ale wierzę że dwie krechy są :-) super :-)

No właśnie nie wiem ;-) haha po tych zmianach sir usunął chyba ;-) ale to dobrze bo nie będę rodzic w październiku a może we wrześniu ;-) czekam do 27 chociaż szansę marne bo seks był w sobotę a owu poniedziałek albo wtorek więc lipa ale jak patrzę ma wasze cuda to w siebie też wierzę ;-)

Fimka, ale żeś wejście smoka zrobiła! :szok::cool2::cool2::cool2: uwielbiam takie wiadomości !
Czekam na kolejnego sikańca i na beta ! Trzymam kciukasy :* a nie mówiłam, że wam okrewsy nie poprzychodzą? Teraz Ruda kolej na Twoje dwie kreski i sówki i która jeszcze testuje bo już straciłam rachubę :D

U nas w udanym cyklu były dwa razy przytulasy ostatnie 2 dni przed owu :biggrin2:

reklama
Fimka super!!!!! :D
U mnie powoli dni płodne będą się zaczynać :) wiec teraz trzeba przystąpić do ataku ;)
Co prawda mąż chory... ale siły wykrzesa :) Musi :)

Do góry