reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Fimka - aaaa! Gratki jeszcze raz :D a miałyśmy testować razem :p ;)

Czarna - wielki plus dla Ciebie ;) lubię tolerancyjnych ludzi ;)

Ruda - to teraz jeszcze Ty po świętach i szczęście w pełni ;)

Ladykot - na pewno dam znać co i jak ;) sama jestem ciekawa ;)

MaRtiiNa - witam, witam i o zdrówko pytam :p trzymam kciuki bardzo, kiedy @ ma (nie)zawitać? ;)

Gosia - nie nadżerka tylko torbiel z jajnika ;) nadżerkę też mam malutką, ale nic się z nią nie dzieje i jest pod stałą kontrolą ;)

Anik - za ciebie też trzymam kciuki ;)

Czarna - to widze, że trzy wrześnióweczki się szykują ;) moja mama ma we wrześniu urodziny, fajny prezent by był :) a ja mam w styczniu, więc jakby się w przyszłym miesiącu okazało, ze dzidzia jest, to byłby spóźniony prezent na moje urodziny :D albo wcześniejszy na urodziny G, bo on z początku lutego :D

Ale sie rozpisalyscie dzis, nie dalam rady przejrzec wszystkiego bo dopiero wrocilam z pracy, a musze jeszcze jakis szybki obiad zrobic.
Fimka gratulacjw moje, ja tez tam widze blada druga kreche, alez ten grudzien nas rozpieszcza :-) a co do infekcji, to czesto towarzysza ciazy. Ja mialam infekcje jakis miesiac temu i tez bralam clotrimazolum (bo jest bezpieczny dla ciezarnyxh, a wtedy bylam po dniach plodnych wiec wolalam nie ryzykowac). Bralam globulkw, u nas sa bez recepty. Jezeli infekcja jest w srodku to niestety krem nie pomoze.
Pytanie mam, czy ktoras z was miala plamienie implantacyjne? Bo dzis po pracy zauwazylam na wkladce brazowo-czerwona plamke, a nigdy nie mialam plamien przed @. Nie chce zie nakrecac, ale te bolace piersi i teraz ta plamka... Sama nie wiem. Chyba wole nic nie myslec i spokojnie czekac na @.

reklama
Do góry