reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ladykot dzięki :-*

Czarna super że mąż zrozumiał i zaczunacie starania :-)

Czarna ale w pierwszym okresie jak nie ma pepowiny zarodek jest chroniony i nic do niego nie dociera.

OlgeM idź do lekarza niech zobaczy. Chociaż przed 5-6 tyg nie wiele da się zobaczyć.

MaRtiiNa no to kciuki :-)

Fimka super :-)

MamaNadii będzie dobrze

Fimka fajna zabawa z tym testem. Napisz co mąż na to ;-)

Sowka nie chce ci psuć humoru ale czasami sobie wkrecamy objawy ciąży. Oby u ciebie były prawdziwe :-)

Raju ale produkujecie ;-)

Niunians ja robię łososia w marynacie olej ok 120 ml i przyprawa do grilla pikantna prymat 6 łyżek i sól dwie łyżeczki ale zobaczysz jeśli zrobisz musi być takie gęste. Smarujesz filety i układasz jeden na drugim skóra do dołu. No i tak z 5 h muszą się matynowac ale ja zawsze pieke w piekarniku. 8 minut w 220 st. Bo łosoś szybko się wysusza i nie wolno długo smażyć/piec.

Lyara dobre wieści :-)

Pinezka super, gratulacje

Ladykot a może jeszcze nie czas na @ tzn może Ci się że stresu spóźnia.

Ja mam regularnie cykle 28 dni a jak myślałam że zajde i coś tam o ciąży myślałam to od razu wszystko zeswirowalo. Raz 32 raz 26, 25 wróciło do normy jak mąż wyjechał.

Ja 5 stycznia ide na drugie usg i sie stresuje czy serduszko bedzie :( bo nadal nie czuje sie ciazowo. Tylko ta tarczyca mnie nartwi jeszcze :/

Dzisiaj dostalam kwiatki od meza wooooow :D

Ankaka - nie masz objawow ? Mnie dzien przed okresem przy pierwszej ciazy bolal jajnik i dostalam wypiekow czego nigdy w zyciu nie mialam potem sluz bialo kremowy a w drugim miesiacu dopiero mdlosci.Poczatkowo sa ta marne objawy ciazy ktorych sie nie zaulwaza wiec nie masz sie czym martwic.

reklama
Ankaka - jedni maja objawy a drudzy nie.Moja kolezanka nie miala zadnyvh objawow , bolow nic a nic tylko czula jak brzuch rosnie i pod koniec kregoslup dokuczal.Wiec poprostu sa tacy co nie maja objawow i czuja sie jak nie w ciazy ;) ja to znowu mialam chyba wszystko oprocz zgagi nawet na jednym badaniu wyszlo mi ze mialam bolerioze bo mnie kleszcz w ciazy ugryzl ale wyslalam krew ponownie i naszczescie nie mialam

Do góry