Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mialam napisane, ze byla ciaza i to resztki z macicy to tyle i to po lacinieTo najgorsze jak nie wiadomo dlaczego
Wlasnie, a co na histo jest napisane? Miałam odebrać ze szpitala i do tej pory po to nie pojechałam..
w 10 tc sie dowiedzialam, ze nie bije serduszko mojego Malenstwa, nie mialam lekow, bo ciaza ie byla zagrozona, po prostu przestalo bic serduszkoW ktorym tyg poronilas? Co mowi lekarz? Jakie mialas leki?
nie nie robilam nic procz tsh, teraz chce zrobic prl i progesteron i do lekarza mykam po nowym rokuPrzykro mi Lux, a robilas potem jakies badania. Mi lekarz kazal zrobic przeciwciala antykardiolipinowe. U mnie tez serduszko przestalo bic, 6 tydz i pare dni.
Ja pierwsze dziecko w wieku 21 lat mialamjak mialam 20 to zaczelismy sie starac
nie zaluje!
dziecko niezaleznie od wieku jest cudemTo dokładnie tak jak my
20 jak zaszlam, a 21 jak urodziłam
Nigdy tego nie zalowalam-wręcz uwielbiam być młoda mama ha ha
Em Ka witaj :*
Lyara super, że już po. Trzymaj się ciepło![]()