G
Gość
Gość
Karolinka ale sie zmienilasNa kota awatara zmieniłam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karolinka ale sie zmienilasNa kota awatara zmieniłam :-)
O matko to nie dla mnie...A ja tak chodzętyle ze 99% czasu ubieram luźne spodnie zeby pipki nie ocierały. A jak mam plan na obcisłe spodnie to wkładam wtedy gacie.
Mam zawsze w torebce majtki w razie potrzeby.
A ja tak chodzętyle ze 99% czasu ubieram luźne spodnie zeby
z kaczki w łabędzia, nie czekaj nie tak to leciało, z gęsi w łabędziaKarolinka ale sie zmienilas![]()
Nic sie nie wyjaśniło! Ja większość czasu nie nosze!Lux to nadrabiaj bo sprawa z majtami sie wyjasnila![]()
Od samego czytania psiocha boliA ja tak chodzętyle ze 99% czasu ubieram luźne spodnie zeby pipki nie ocierały. A jak mam plan na obcisłe spodnie to wkładam wtedy gacie.
Mam zawsze w torebce majtki w razie potrzeby.
wlasnie czytam hihiLux to nadrabiaj bo sprawa z majtami sie wyjasnila![]()
Bertha dla mnie to takie niehigieniczne, ja na to nie ide.Nic sie nie wyjaśniło! Ja większość czasu nie nosze!![]()
A ma byc już okres?Dostałam brązowego plamienia, jak czekoladapodtarłam się ale papier był suchy ... czekam aż się okres rozkręci ...
Karolina - fajny kot haha![]()
a brzuchol boli?Dostałam brązowego plamienia, jak czekoladapodtarłam się ale papier był suchy ... czekam aż się okres rozkręci ...
Karolina - fajny kot haha![]()