reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Wena tez sie nad tym zastanawialam bo moj na nfz ma wolny termin w lutym a prywatnie w przyszlym tygodniu wiec pomyslalam ze jak test mi wyjdzie pozytywny ( o czym marze ) to zapisze sie na wizyte prywatnie a poxniej juz na nfz.

Lux to zalezy od banku. Teraz mozna duzo wiecej i czesto kredyty daja w zwiazkach partnerskich

reklama
Lux tylko porownaj sobie oferty bankow. Lepiej tez troche uzbierac na wklad wlasny, oczywiscie jak sa mozliwosci. Kredytu z reguly splacasz 2 razy tyle ile bierzesz, np wezmiesz 150 tys to splacisz w ratach ok 300 tys. Patrz tez czy mozna splacac po kilka rat i czy mozna wczesniej splacic kredyt bez kar. Porownaj tez oferte rat stalych i malejacych. My kiedys wynajmowalismy, ale w koncu kupilismy bo tak to samo co na wynajem to idzie teraz na rate. Jak cos przyoszczedzimy to odrazu splacamy wiecej rat.

Lux tylko porownaj sobie oferty bankow. Lepiej tez troche uzbierac na wklad wlasny, oczywiscie jak sa mozliwosci. Kredytu z reguly splacasz 2 razy tyle ile bierzesz, np wezmiesz 150 tys to splacisz w ratach ok 300 tys. Patrz tez czy mozna splacac po kilka rat i czy mozna wczesniej splacic kredyt bez kar. Porownaj tez oferte rat stalych i malejacych. My kiedys wynajmowalismy, ale w koncu kupilismy bo tak to samo co na wynajem to idzie teraz na rate. Jak cos przyoszczedzimy to odrazu splacamy wiecej rat.
A i targuj sie. To co oni maja na papierze to wiesz oni tam moga zrobic lepsze warunki tylko negocjuj!!!

Lux dokladnie jak mowi strawbelka. Zawsze mozesz powiedziec ze gdzies ci oferowali lepsze warunki.
Fajnie miec raty malejace ale pod warunkiem ze na poczatku stac cie na wysokie raty. Ja mam stale bo przy malejacych nie moglibysmy pozwolic sobie na wiele rzeczy.
Ja nie mialam wkladu wlasnego bo wolalam kase odlozona przeznaczyc na remont. Bo przeciez w kazdym mieszkaniu trzeba cos zrobic.

Co do sokowirówki ja mam bosha ma spory dzbanek i pojemnik oraz dosc szeroki wsad nie narzekam:)

Lux ale pech !
Nie ma problemu z rym żebyście wzięli razem ja tak brałam z moim jeszcze wtedy nie mężem .

Wenaa a to Twoj gin prywatnie tak Cie zlał ?

Ten tm z książka elektroniczna bajka i lepiej wyglada :)

reklama
Do góry