L
Lad
Gość
Nie, ja jeszcze nie testowałam.Ale tobie wyszedł jakis pozytywny test, tak?
Bo takie bóle mogą tez byc na ciąże, ja tak miałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, ja jeszcze nie testowałam.Ale tobie wyszedł jakis pozytywny test, tak?
Bo takie bóle mogą tez byc na ciąże, ja tak miałam.
Witajcie dziewczynyPodczytuję Was od jakiegoś czasu. Mam czas tylko wieczorami, więc ciężko mi się wbić w tematy
I przez cały dzień tyle piszecie, że potem zapominam co komu napisać. U mnie akurat owulacja, więc działamy
Trzymam za Was wszystkie kciuki, żebyście jak najszybciej ujrzały wymarzone dwie kreseczki.
Witajcie dziewczyny, można sie do Was dołączyć?
Może się przedstawię. Ania, mieszkam w Częstochowie. Jestem mamą prawie 3letniego Hubcia i aniołka-Lenki.
Od kilku miesięcy marzę kolejnym maluszku.
Termin @ prawdopodobnie- 23 styczeń, zobaczymy czy się sprawdzi o ostatnio mój cykl hula jak chce :/
ZWilgotnieje jak jest mróz a później będzie śmierdziec :-) tak mi się zdaje
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Jakie odkurzacz polecacie? Szukam czegoś nie drogiego tylko do użytku domowego a dokładnie do odkurzania paneli
Witajcie dziewczyny, można sie do Was dołączyć?
Może się przedstawię. Ania, mieszkam w Częstochowie. Jestem mamą prawie 3letniego Hubcia i aniołka-Lenki.
Od kilku miesięcy marzę kolejnym maluszku.
Termin @ prawdopodobnie- 23 styczeń, zobaczymy czy się sprawdzi o ostatnio mój cykl hula jak chce :/