reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Witajcie dziewczyny, można sie do Was dołączyć? :)

Może się przedstawię. Ania, mieszkam w Częstochowie. Jestem mamą prawie 3letniego Hubcia i aniołka-Lenki.
Od kilku miesięcy marzę kolejnym maluszku.

Termin @ prawdopodobnie- 23 styczeń, zobaczymy czy się sprawdzi o ostatnio mój cykl hula jak chce :/

Hej Aniu! Również jestem mamą aniołka więc wiem jak to jest. I tak samo cykle hulają jak chcą. :) Mam nadzieje, ze szybko spełni się Twoje marzenie odnośnie maluszka. :)

Witajcie dziewczyny :) Podczytuję Was od jakiegoś czasu. Mam czas tylko wieczorami, więc ciężko mi się wbić w tematy :) I przez cały dzień tyle piszecie, że potem zapominam co komu napisać. U mnie akurat owulacja, więc działamy :) Trzymam za Was wszystkie kciuki, żebyście jak najszybciej ujrzały wymarzone dwie kreseczki.

Może się przedstawię. Ania, mieszkam w Częstochowie. Jestem mamą prawie 3letniego Hubcia i aniołka-Lenki.

Termin @ prawdopodobnie- 23 styczeń, zobaczymy czy się sprawdzi o ostatnio mój cykl hula jak chce :/

Witajcie dziewczyny!!:)

reklama
ZWilgotnieje jak jest mróz a później będzie śmierdziec :-) tak mi się zdaje

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ja mam pierze z puchem wiec taki mróz typu -10 świetnie działa. Tym bardziej, że jest sucho :)

Jakie odkurzacz polecacie? Szukam czegoś nie drogiego tylko do użytku domowego a dokładnie do odkurzania paneli

Ja mam Samsunga wodnika. Nie jest tani ale odkurza dywany, panele, kafelki. I woda po odkurzaniu to zawsze syf :(

Witaj! :) ja też jestem Ania :)

Do góry