bertha
Fanka BB :)
W jakim wieku jesteś? Masz juz jakies dzidzi?Ta
Tak ja i on też nawet l aparoskopie miałam żeby sprawdzić co tam się dzieje i nic wszystko wporzdku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W jakim wieku jesteś? Masz juz jakies dzidzi?Ta
Tak ja i on też nawet l aparoskopie miałam żeby sprawdzić co tam się dzieje i nic wszystko wporzdku
Histeroskopia? Droznosc jajowodow? Hormonalne? Tarczyca? Wszystko to robilas pewnie. Moze warto sie wziasc za immunologie. Ja mam wlasnie z nia problem.Ta
26 lat i nie mamy jeszczeW jakim wieku jesteś? Masz juz jakies dzidzi?
22 styczniaO dobry pomysł, tylko jak to zrobic? Dajcie daty spodziewanej miesiączki ja sobie w kalendarzu przenotuje)
Lepiej sie wstrzymaj, wiem ze ciezko ja tez kilka dni temi robilam z ciekawosci a mam mies @ 6 i jedna kreska i oczywiscie zawiedziona a pozniej sama do sienie mowieni po co wariatko robisz te testy ....Ja mam wielką chętkę lecieć jutro po test ale chyba się powstrzymam do 9.01 bo boję się, że znów zobaczę jedną kreskę![]()
A immunologie mialas robiona? Np komorki nk?Wszystkie badania miałam zrobione wysłaliśmy kupę pieniędzy na to wszystko bo prywatnie chodzę do gin bo na NFZ bym zwariowala
Tez mysle ze warto zaczekac, ja za kazdym razem jak robilam test w dniu spodziewanej to na drugi dzien rano przychodzila @. A zawsze jak widzialam ta cholerna jedna kreche to ryczalam jak bobr. A jak po prostu czekalam na okres i przyszedl, to jakos tak mniej przezywalamLepiej sie wstrzymaj, wiem ze ciezko ja tez kilka dni temi robilam z ciekawosci a mam mies @ 6 i jedna kreska i oczywiscie zawiedziona a pozniej sama do sienie mowieni po co wariatko robisz te testy ....
Ciężko się powstrzymać:-) ale ja kilka razy tylko sprawdziłam i stwierdziłam ze naprawdę nie ma sensu robić testu chociaż jest bardzo ciężko wytrzymaćLepiej sie wstrzymaj, wiem ze ciezko ja tez kilka dni temi robilam z ciekawosci a mam mies @ 6 i jedna kreska i oczywiscie zawiedziona a pozniej sama do sienie mowieni po co wariatko robisz te testy ....
Nic sie nie martw, ja mam 34 i tez jeszcze nie mam dzieciątka. Jedno poronienie za sobą.26 lat i nie mamy jeszczeI dlatego tak walczę o ten mały Cud