o noł, oszalabym bym.. a jak "kolezanka" dzis sie zachowuje?Ja pracuje w aptece, testów mam całe góry pod rękąto jest straszne
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o noł, oszalabym bym.. a jak "kolezanka" dzis sie zachowuje?Ja pracuje w aptece, testów mam całe góry pod rękąto jest straszne
oj ja pamietam jak sie biedna meczylas, dobrze, ze juz ochlonelas i inaczej do tego podchodziszzobaczycie z biegiem czasu ochłoniecie. Oczywiście życzę żeby udało sie jak najszybciej.
ja już staram sie 13 cykli i nie wariuje jak na poczatku-przez co bardzo Was rozumiem
o noł, oszalabym bym.. a jak "kolezanka" dzis sie zachowuje?
Ja to nawet potrafię czekać z testem tydzień po terminie miesiączki, ale teraz jakoś chce wiedzieć szybciej.zobaczycie z biegiem czasu ochłoniecie. Oczywiście życzę żeby udało sie jak najszybciej.
ja już staram sie 13 cykli i nie wariuje jak na poczatku-przez co bardzo Was rozumiem
heheeh, dlugo juz z nia pracujesz?Dzisiaj mam lepszy humor, nie jestem taka drażliwa, więc nawet nie słyszę co mówiludzi też dziś sporo, to nie nadąża obgadywac haha
![]()
to czekanie najgorszeJa to nawet potrafię czekać z testem tydzień po terminie miesiączki, ale teraz jakoś chce wiedzieć szybciej.My już staramy się z narzeczonym jakieś 18-20cykli, dokładnie nie wiem ile bo moje cykle są szalone, juz dawno nauczyłam się cierpliwości. Kiedyś to sobie objawy wkręcałam, teraz tylko dobija czekanie do terminu miesiączki.
![]()