reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja też nie jestem z tych co trzymają malucha w domu.
Karmiłam 6 tyg potem mm. chodziliśmy zawsze tam gdzie chcieliśmy i mieliśmy ochotę/potrzebę. Mały do tej pory miał tylko katar dwa razy. Także nie jest źle. przed mrozem też nie chowalam synka ;-)

reklama
Dziewczyny ja juz wlasnie zakończyłam @ w poniedziałek pierwszy dzien a dzisiaj już koniec , bardzo szybko się skończyła i zreszta była skąpa .

Aniay mialam olbrzymi bol z prawej strony we wtorek. Uplawy zolto zielone. W srode bol z lewej strony. Dzis jakies biale uplawy. Przy badaniu ginekologicznym bol w podbrzuszu. Mam juz dosc. Odkad sie staramy co miesiac cos. Ciagle problemy

Dzień dobry dziewczęta. :) Od dzisiaj będę miała pobudkę wcześnie rano, bo mierzę mojej mamie cukier. Wczoraj się dowiedziała, że ma cukrzycę a jak jej zmierzylam w w domu to miała aż 347mg/dl... Dzisiaj już 261mg/dl. Gdyby nie miała badań do pracy robionych to by pewnie jeszcze nie wiedziała o tym bo się wygonić na podstawowe badania nie da. A o okuliście nie wspomnę, a już ledwo widzi...
Witam Was kawą z automatu.
Zimno dzisiaj i odmarzły mi paluszki... Hime, nadal nie mam @,więc się okaże wszystko u gin, mam na 11.20 :)
Karola jest nadzieja! :) Ja póki co czekam do wtorku. Ale mam mieszane myśli, pierwszy raz niezbyt mi się widzi żebym była w ciąży. :D Bo na naszym ślubie będę jakoś w 30tc a w życiu różnie bywa. Jeśli jednak się udało to mam nadzieje, że na ślubie będę bardzo na chodzie i nie urodzę za wcześnie. :)

reklama
@marzycielka81 uuu to paskudnie , zdrowiej szybko! (pytałam bo mnie się coś przypałętało ale to nie to)

@Karola.2 Trzymam kciuki!

@hime mam nadzieję że Twojej mamie szybko się ten cukier unormuje. Ja jestem z tych co to na zaś do lekarzy latają więc jeśli ktoś ma problemy i do lekarza nie idzie to się martwie, a mój A. właśnie taki jest. Do lekarza nie pójdzie chyba że go zaniosą. :( Zdrówka życze i trzymam kciuki.

A u mnie dziś temperaturka w dół, plamienie jest od wczoraj więc okres powinien pojawić się na dniach, trochę wcześnie ale to i tak lepiej niż 20 dni później ><

Dobrego dnia dla wszystkich. Dzisiaj już piątek... jak szybko ten czas leci.

Do góry