reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

@marzycielka81 uuu to paskudnie , zdrowiej szybko! (pytałam bo mnie się coś przypałętało ale to nie to)

@Karola.2 Trzymam kciuki!

@hime mam nadzieję że Twojej mamie szybko się ten cukier unormuje. Ja jestem z tych co to na zaś do lekarzy latają więc jeśli ktoś ma problemy i do lekarza nie idzie to się martwie, a mój A. właśnie taki jest. Do lekarza nie pójdzie chyba że go zaniosą. :( Zdrówka życze i trzymam kciuki.

A u mnie dziś temperaturka w dół, plamienie jest od wczoraj więc okres powinien pojawić się na dniach, trochę wcześnie ale to i tak lepiej niż 20 dni później ><

Dobrego dnia dla wszystkich. Dzisiaj już piątek... jak szybko ten czas leci.
No mój tata już jest gorszy, właśnie też sam nie pójdzie, czeka aż go zaniosą. Jak już musi to pójdzie po kilkudniowym marudzeniu naszym, ale leków i tak nie bierz bo ma swoją filozofię, że nie będzie się truć chemią... Ja to jakoś się nie boję lekarzy, jedynie pobierania krwi bo mdleje, a najlepsze, że nie przy po praniu krwi tylko mdleje jakoś po 10 minutach. :)

Od rana dziwnie się czuje, jakiś taki dziwny smak w ustach i mdli mnie, pewnie po herbacie bardziej będzie mi niedobrze..

reklama
U mnie plamienie było jak wstałam, na razie spokój. Ale to nie jest krew, ewidentnie śluz o zabarwieniu takiej kawy z mlekiem. Temp dziś 37,2 ogromny skok od wczoraj albo termometr się zepsuł :errr: hehe

Jutro test, czuję, że już dziś bym go zrobiła gdyby nie to, że miałam takie parcie na pęcherz, że nie zdazylabym do szafki po test i pojemnik lecieć ;)

Ostatnia edycja:
Kotek ja również trzymam kciuki, żeby Twoja @ nie przyszła jutro :)

Hime coś mi się wydaje, że Twoja @ też nie przyjdzie :)

Jeszcze głowa mnie boli od rana i zaczęło mnie mdlic. Ale mi na mdłości woda najbardziej pomaga, pewnie dlatego też tak do wc latam.

Karola Hime Agnesis to kiedy testujecie ;-)?

Karola powodzenia w lekarza

Hime to nie preszkoda, 30 tc to daleko do porodu :-) zachodz już ;-)

Hime zmotywuje cie do zrobienia testu mdli cie bolą cycki i inne cuda.
Ja nie miałam nic a patrz z dzisiaj rano

Załączniki

• 1454054590661.jpg
    1454054590661.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 67

Ann ale się ciesze
GRATULACJE!!!
który to dzien cyklu i c. starań?

Agnesis no to czekam na wyniki

Kotek 27dc dopiero hm jeśli chodzi o CS to w październiku pierwszy mieliśmy i była ciąża ale w grudniu stracona w 7 tc więc to pierwszy cs po odzyskanej owulacji.

Czarna czekam na ciebie. Kiedy masz termin @?

reklama

Gratuluje Ann, piękne dwie kreseczki!! :))
Masz 100% rację z tymi objawami. Jedyne co można czuć w tak wczesnej ciąży to ból piersi, wszystkie inne objawy to niestety wytwory naszej wyobraźni.

Do góry