L
Lad
Gość
No mój tata już jest gorszy, właśnie też sam nie pójdzie, czeka aż go zaniosą. Jak już musi to pójdzie po kilkudniowym marudzeniu naszym, ale leków i tak nie bierz bo ma swoją filozofię, że nie będzie się truć chemią... Ja to jakoś się nie boję lekarzy, jedynie pobierania krwi bo mdleje, a najlepsze, że nie przy po praniu krwi tylko mdleje jakoś po 10 minutach.@marzycielka81 uuu to paskudnie , zdrowiej szybko! (pytałam bo mnie się coś przypałętało ale to nie to)
@Karola.2 Trzymam kciuki!
@hime mam nadzieję że Twojej mamie szybko się ten cukier unormuje. Ja jestem z tych co to na zaś do lekarzy latają więc jeśli ktoś ma problemy i do lekarza nie idzie to się martwie, a mój A. właśnie taki jest. Do lekarza nie pójdzie chyba że go zaniosą.Zdrówka życze i trzymam kciuki.
A u mnie dziś temperaturka w dół, plamienie jest od wczoraj więc okres powinien pojawić się na dniach, trochę wcześnie ale to i tak lepiej niż 20 dni później ><
Dobrego dnia dla wszystkich. Dzisiaj już piątek... jak szybko ten czas leci.
Od rana dziwnie się czuje, jakiś taki dziwny smak w ustach i mdli mnie, pewnie po herbacie bardziej będzie mi niedobrze..
hehe