Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Gratuluję!Ruda cieszę się że miałaś rację :-) trochę was podczytalam mając nadzieję na to że dołączę.
Kotek w sumie to mam tylko codziennie takie lekkie bóle no nawet bólem tego nie nazwę taki dyskomfort w dole podbrzusza jak na @ i tylko rano. No takie prawie nie zauwazalne. Śluz po owulacji taki trochę kremowy ale jakoś mało go było A kilka dni temu było bez śluzu a wczoraj taki lekko przezroczysty był lepki jakiś masz masz. Nie wiem czy ci to pomoże.
Hime czekamy razem ;-)
trzymam kciuki mocnoAnn_ super wieści! Gratuluję.Co do moich objawów to mdłości nie zaliczam bo to może być jelitówka bo mnie pogoniło już dzisiaj. A cycki to mnie prawie zawsze bolą. Śluzu już płodnego od wczoraj nie ma. Dokładnie wczoraj było tak że ten śluz płodne był do południa a później już taki lepki przeźroczysty.
Ja testować mam zamiar 2 lutego bo wtedy ma być okres, no chyba że mnie wstrętna @ wyprzedzi.Dziś 25 dzień cyklu. Tylko 4 dni czekania. Szybko zleci, mam nadzieję.
![]()
czyli masz szyjke wysoko, dobry znaku mnie wogóle jest ciasno (mega), sluzu mało lepki prawie nie wyczuwalny. wczora wieczorek szyjke mogłam dotkąc a dzis musiałam się nagimnastykowac.
Ja nigdy nie potrafiłam ogarnąć kiedy jest wyżej czy niżej, jeszcze może czy miękka czy twarda to coś tam rozpoznawałam.czyli masz szyjke wysoko, dobry znak
Ja odwrotnie, wysokość ogarniam, ale miękkość nie :/ czuje mega dyskomfort jadąc do gin z pracy, mam nadzieję, że w tym luxmedzie jak i w tym drugim co zawsze chodze jest bidetJa nigdy nie potrafiłam ogarnąć kiedy jest wyżej czy niżej, jeszcze może czy miękka czy twarda to coś tam rozpoznawałam.![]()
ja sie nauczylam i wiem, kiedy mam wysoko, ale latwo nie byloJa nigdy nie potrafiłam ogarnąć kiedy jest wyżej czy niżej, jeszcze może czy miękka czy twarda to coś tam rozpoznawałam.![]()