reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Oj u nas też potrafią nas nawyzywac, bo lekarz źle receptę wypisal albo jakies drogie leki które nie mają zamiennikow. Pretensje czemu lekarz dał mu antybiotyk?! Nosz kur*a był u lekarza to mógł się zapytać co mu wypisuje i po co :eek:
Przypadków tyle co pacjentów...
I jeszcze przylaza i kaszla, kichaja zamiast zasłonić otwór gebowy :D

Ja jak wchodzę w cywilu na market to pogrom, na piekarni awantura, bo facet rękawiczek nie używa, w kolejce, że maruda i bez przerwy drąży "JA TU STOJE 5 MINUT, DZIE JA TO 5 ZL DOSTANE?!" i pierdoli tak dopóki nie pójdzie.. Eh
no i zobacz, ze jak bys im argumenty przekazala takie konkretne to sie oburza, ze racji nie masz hahaah, pokaz chleb-powiedza, ze bulka :laugh2:

Oj u nas też potrafią nas nawyzywac, bo lekarz źle receptę wypisal albo jakies drogie leki które nie mają zamiennikow. Pretensje czemu lekarz dał mu antybiotyk?! Nosz kur*a był u lekarza to mógł się zapytać co mu wypisuje i po co :eek:
Przypadków tyle co pacjentów...
I jeszcze przylaza i kaszla, kichaja zamiast zasłonić otwór gebowy :D
no przeciez sa za rzadko u lekarza i nie majaj sie kiedy spytac hahaah, codziennie to za rzadko hahah

no i zobacz, ze jak bys im argumenty przekazala takie konkretne to sie oburza, ze racji nie masz hahaah, pokaz chleb-powiedza, ze bulka :laugh2:
Zwróć uwagę baranowi co czarne pazury ma jakby rowy rękami kopał, że ma ubrać rekawiczki to afere zrobi. Poza tym nigdy nie wiesz czy ten kto trzymał Twój koszyk wcześniej nie grzebał sobie w różnych otworach, a później jedz te bułki, bleee, ze wzgledu na siebie powinien ubrać rękawiczki :)

Zwróć uwagę baranowi co czarne pazury ma jakby rowy rękami kopał, że ma ubrać rekawiczki to afere zrobi. Poza tym nigdy nie wiesz czy ten kto trzymał Twój koszyk wcześniej nie grzebał sobie w różnych otworach, a później jedz te bułki, bleee, ze wzgledu na siebie powinien ubrać rękawiczki :)
fujj bleee az mi sie jesc odechcialo

reklama
Kotek nie idę. Mieszkam w Niemczech tutaj żeby iść na betę muszę iść po skierowanie do ogólnego i wtedy. Za dużo zachodu. Oczywiście jak zapłacę mogę iść ale to szkoda kasy. Ufam testom i swojemu organizmowi a mój gin twierdzi że bez sensu robić betę skoro test pozytywny na usg i tak zobaczy wtedy kiedy się da więc beta nic nie zmienia. Takie moje zdanie :-)

Czarna o to zrobisz mi prezent hehe bo mam urodziny 14 lutego :-D trzymam mocno kciuki za ciebie :*

Lux dziękuję :-)

Emeczka :*

Teraz mam stracha żeby powtórki nie było ale nic nie można na to poradzić tylko strach się nie denerwować.

Ojj Ann chciałabym do Ciebie i do Rudej dołączyć:)) Ten cykl na stymulacji clo jadę, on trochę mi wyrównuje szanse:)) Ale odpuściłam, staram sie robić dużo fajnych rzeczy a mało myśleć o ciąży:))
Mam swój fp i bloga i tam dużo robię:)
https://web.facebook.com/Serce-do-zjedzenia-164306427270736/
http://www.sercedozjedzenia.blogspot.com/

Do góry