Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Widocznie ta kolezanka ma taki dar;-)
ale tak jak wcześniej pisałam raz na jakiś czas zdarza się cykl bezowulacyjny, może akurat na ten trafiłaś, albo owulka się spóźni i jeszcze przyjdze, a może ją po prostu przegapiłaś... Nie ma się co smutkać i załamywać to dopiero Twój pierwszy kontrolowany cykl, spokojnie, pomału. A jeśli bardzo się martwisz to w następnym cyklu zacznij mierzyć temperaturkę to zdecydowanie lepszy i dokładniejszy sposób, będziesz widziała co się dzieje i czy faktycznie owulka była czy nie. Uszka do góry!!!;-)
Co do tych testów, to w których dniach wyszły Ci dwie kreski? wiem że nie były one jednakowe ale napisz mi kiedy ta testowa była najbardziej zbliżona do kontrolnej.
Dlatego najlepiej jest mierzyć temperturkę tam wszystko ładnie widać, bo z testami, to różnie bywa;-)
niesety nieraz tak jest i trzeba się trochę namęczyć... oby kolejne zastrzyki były już ok i bebolesne

nie porównywałam ich. Jak zobaczyłam, że nie wyszło to do kosza pach...nie wpadłam na to , żeby je porównać he he baran ze mnie (nie obrażając baranów)
a dwie kreski miałam za każdym razem nawet tylko, że zawsze ta druga jaśniejsza... w następnym cyklu bardziej się do tego przyłożę.