ovli22
Fanka BB :)
Mama ja mowię o badaniu krwi i o wcześniejszym scenie i Gp moze to zrobic przed poerwsza wizyta położnej sa do tego podstawy tylko trzeba im to wyrwać , tylko wiadomo zależy na kogo sie trafi jeden ci pomoze drugi nie i tak jak ty tez mam taki sposób wiem do kogo mam chodzic żeby dostac to co chcę i jestem zawsze bardzo stanowcza w teraz przysięgłam sobie ze jak bede w następnej ciazy to beda mieli mnie dosc
bo teraz jak byłam w ciazy to myslalam ze bedzie dobrze i nie robiłam żadnych badań krwi a Pokski lekarz mówi mi zebym poszła do GP i zrobiła te badania .
glupio mi bo wiem jak sie traktuje takie ktore przychodza wpierw na scan ja wariatki ja tu wczesniej pisalm o moich znajomych od momentu pozytyw testu scan co 2 tyg mieli dzieciatku serduszko przestalo bic w 10 tyg I nie sa po stratach ani po ivf ale oni wszytsko to mieli z klinki leczenia nieplodnosci nie od gp a teraz jada na jkeis badania do pl tyle tylko ze ich chyba nie stac tak zeby ona zostala w Pl a on tu a szkoda mi ich bo tacy sympatyczni I sie nic nie wydaje ze w ciazy jestem bo nie chce zeby im przykro bylo