reklama

Staraczki na Wyspach

Mama no mam nadzieje ze to konkrety będą. A tak wogole to w tym liście zdziwiło mnie ze przed imieniem i nazwiskiem nie ma dr i spytałam angielki z pracy co to oznacza jak jest MR a nie Dr a ona na to ze to ktoś wyżej niż doktor.

reklama
Aniołkowa super trzymam za ciebie mocno kciuki kochana moja, to naprawdę dobra wiadomość :) ciekawe jak wygląda ta procedura w uk czy się różni od pl, dowiadywalas się coś? Jakie są kolejne kroki ile to trwa?

A ja zrobiłam test ten clearblue digital bo były w dwupaku i mina juz tydzień od poprzedniego i pokazał 3+ czyli tydzień 5 i więcej, oczywiście rozebralam ten i poprzedni żeby zobaczyć czy kreski pociemnialy no i na tamtym są 2 kreski i 3 taka prawie nie widoczna a na tym sa 3 mocne i chyba intensywniejsze nie mogą być. W czwartek wieczorem podlewalam ogród wieczorem i później trochę poplamilam na różowo i brązowo w piątek ale na szvzescie ustalo, mam nadzieję że to nic złego nie było.

Aniolkowa a mysleliscie juz jakie chcecie dziecko?? procedura wyglada podobnie jak w Pl zrobia wam sprawdzenie I bedziecie czzekac a na ivf sie nie godzicie??
Kara a moze to implantacyjne bylo

Mama implantacyjne w 6 tyg? Ja na te 5 ciąż miałam widoczne 2 razy plamienia implantacyjne i zawsze mam przwaznie 12 dni po owu.
Mama a jest jakiś czas określony jaki czeka się na dziecko rok? Dwa?

Ja mam znajomych oni podeszli pare razy do ivf bezskutecznie zaporzyczyli sie bo w pl robili przyjechali tutaj zeby zarobic I posplacac dlugi tutaj podeszl 2 razy do ivf I tez nic I zlozyli papiery czekali 3 lata I dostali niemowle I rok temu wyjechali do norwegi wiem ze on wogole nie mial plemnikow mordowali go bo pobierali bezposrednio z jader a u niej to chyba jakos imunologicznie bo organizm odzucal ciaze I mieli stwierdzona bezplodnosc tyle tylko ze oni przed 35 rz starali sie o adopcje wiem ze wtedy sa szanse na mniejsze dziecko a ciebie to badali dowcipnie bo moze to krwawienie to szyjki

Kara, wlasnie, moze byc z szyjki. Ja tak mialam, jakies baczynko peklo. Gin kazala mi lezec. Wiec kochana, wynocha z tego ogrodu, chyba ze sobie chcesz na lezaczku wypiczywac I dbaj o Was :)

Mama nikogo nawet nie informowalam, bo położnej jeszcze nie mam, czekam, a w szpitalu nie byłam, wieże ze wszystko jest okej może to naiwne, ale mama kto mi pomoże tutaj w 6 tyg? Staram się spokojnie podchdzic, objawy wciąż słabe oprócz tego że coraz mocniej czuje rozciaganie i może to głupie bo już tyle nie paleale szczerze zajaralabym fajkę, pachnie mi ze nie wiem, chodź wiem ze byłaby paskudna pewnie i udusilabym się pierwszym zaciagnieciem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry