Dziewczyny jak macie polska tv to dzisiaj na tvn w faktach będzie o tej kobiecie co urodziła nie swoje dziecko, dobrze że to nie ucichlo. Ciekawe bo jajeczko innej kobiety zostało połączone z nasieniem jej męża, a co się stało z jej komórka? Dostała ja tamta kobieta? Czy była z tego ciąża?
Ja po malu się ogarniam do szpitala, wzięłam prysznic, zjadłam owsianke no i vzekam na mojego M. Bo musi się zwolnić z pracy dobrze ze ja mam popludnie, nie muszę się tłumaczyć. Boje się co zobaczę na usg, chyba wszystkie scenariusze w głowie przerobilam. A przypomniało mi się coś bo wczoraj tak z moim rozmawiałam ze ten lekarz nie wyczuł przy badaniu ciąży, mój mnie uspokajal ze to młody i nie doświadczony lekarz i nawiązał mi do przykładu jak ten lekarz mówił ze w weekend nie robia usg ale może zawołać polazna i ona może spróbować dopplerem posłuchać pamiętam ze sama do niego mówiłam ze to nie ma sensu bo to 6 tydz. Czy to nie dziwne ze lekarz chciał spróbować szukać tetna w 6 tyg ciąży? Nie wiedzą, czy chial zrobić wszystko żeby mnie uspokoić.