bajeczka
Fanka BB :)
Olu a co to jest castagnus?hehe- licza sie checi masz racje, mnie narazie idzie i to jedyna rzecz jaka mnie cieszy z zycia.
Jutro ide do H&B po wiesiolka i castagnus

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olu a co to jest castagnus?hehe- licza sie checi masz racje, mnie narazie idzie i to jedyna rzecz jaka mnie cieszy z zycia.
Jutro ide do H&B po wiesiolka i castagnus

Olu a co to jest castagnus?![]()
No to takie coś by mi się przydało bo moje cykle ostatnio wariują. Ale chyba poczekam jeszcze 3 miesiące, pójdę w Polsce do ginka. A ten castagnus kupic mozna w UK?
No a ja dalej czekam na tą wredna @, ale coś czuję że przyjdzie niebawem.Brzuch coś mnie boli na @, czuję że będzie kolejny cykl starań
![]()
, poszlam wczoraj na te HSG i okazała się że miałam przyjść 30 kwietnia
cały dzień miałam zwalony teraz muszę czekać do 28 maja taką mi datę wyznaczyli , i cały mój cykl diabli wzieli , dziś jest mój 13dc i nawet nie robila testów na owulkę i sama niewiem czy była już czy nie
powiem wam szczeże że znów dopadają mnie takie dni w których najbardziej wątpię w to że będę miała jeszcze fasolkę , a najbardziej dobija mnie to że wszystkie moje znajome albo urodziły albo zachodzą io nawet te co niemogły lub nie chciały
a ja nadal czekam:-( i tak mija 5 rok i nic , w poniedziałek mamy wizytę w klinice i dowiemy się czy wyniki mojego M poprawiły się po witaminkach i po cynku tylko moich wyników z HSG nie będzie
pozdrawiam was wszystkich i ślę buziAki może jutro ze mną będzie lepiej....cześć dziewczyny jak ja się wczoraj wkurzyłam, poszlam wczoraj na te HSG i okazała się że miałam przyjść 30 kwietnia
cały dzień miałam zwalony teraz muszę czekać do 28 maja taką mi datę wyznaczyli , i cały mój cykl diabli wzieli , dziś jest mój 13dc i nawet nie robila testów na owulkę i sama niewiem czy była już czy nie
powiem wam szczeże że znów dopadają mnie takie dni w których najbardziej wątpię w to że będę miała jeszcze fasolkę , a najbardziej dobija mnie to że wszystkie moje znajome albo urodziły albo zachodzą io nawet te co niemogły lub nie chciały
a ja nadal czekam:-( i tak mija 5 rok i nic , w poniedziałek mamy wizytę w klinice i dowiemy się czy wyniki mojego M poprawiły się po witaminkach i po cynku tylko moich wyników z HSG nie będzie
pozdrawiam was wszystkich i ślę buziAki może jutro ze mną będzie lepiej....
Jesli planujesz sie starac w tym cyklu to zrób, a jak nie to postaraj sie zaplanowac i zalac glowe jakos w tym miesiacu a wlasciwie to tylko 3 tygodnie- zleci i bedzie dobrze, a tak zapytam chodzicie prywatnie czy z NHS to licza