reklama

Staraczki na Wyspach

Hej kobitki:)

Roxii jak tam jestes juz po urlopie??? Pamietasz nasza umowe;-)
Mam nadzieje ze wracasz z nowym swiezym nastawieniem.

Kama jak tam powtorzylas juz test.... no i gdzie te fluidki???;-)

Meganek czekaj czekaj cierpliwie a napewni sie doczekasz... ja trzymam kciuku&&&

Agus milego wypoczynku:-)

Ja jak zwykle do pracy... strasznie mi ciezko w tym cyklu jakos nie moge sie podniesc.... Dobrze ze tutaj moge zawsze wskoczyc i sie wyzalic. Pozdrawiam cieplutko!!!

reklama
witaj ROXII czekalam na Ciebie ;-)
witam kobitki dzisiaj z wieczora..

a wiec...poki co mailuje z kobitka z kliniki z mojego miasta,zapytalam ja o cene zabiegu wlacznie ze wszystkim.cena to od 3,5 tys do 6 tys w zalerznosci od rodzaju problemu i od ilosci wizyt.ja mam nadzieje ze tych wizyt za duzo nie bedzie,poniewaz jestesmy zdjagnozowani itd.musze sie tylko dowiedziec o tlumacza bo wolalabym wiedziec wszystko na 100%.zreszta ta kwota jest rozlorzona w czasie tak jak w pl bo przeciez nie placi sie odrazu bo nikt nie wie ile indywidualnie zabiegow potrzebuje dana para.....
a do inseminacji nie chcejuz podchodzic bo jak dla mnie to strata czasu i kasy..
bynajmniej w naszym przypadku...nam tez nie dali wiekszych szans na naturalne poczecie;-(
jezeli bede miala wiecej wiadomosci to na pewno dam znac.

buziaki na dobranoc dla was wszyskich.

Witam kochane

Na poczatku przezylam mase fluidkow &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja na razie czuje sie super oprocz bolacych piersi nic mi nie dolega i mam nadzieje ze tak pozostanie do konca:-p Rodzinie na razie nie mowimy.Zrobimy im niespodzianke jak bedziemy w grudniu na swieta.Ostatnio powiedzielismy im wczesniej i wiem jak przezywali moje poronienie wiec tym razem poczekamy jak bedziemy pewni ze z fasolka wszystko ok.Mam do was pytanie.Mozecie mi doradzic jakiegos dobrego ginekologa?Mam zamiar wybrac sie gdzies za miesiac bo nie mam zamiaru czekac do 12 tyg jak mi zrobia usg i jak narazie nie mam pojecia do jakiego isc:no: Dzisiaj rano powtorzylam test i piekne dwie grube kreseczki:-DJutro ide z Dominikiem na szczesienie wiec przy okazji zrobie zrobie termin do lekarza:tak:Mam zamiar sie go spytac o wczesniejsze usg i juz teraz zastanawiam sie co mi powie:-p

heh no wlasnie ciekawa jestem sama jak to z tym wczesniejszym usg... wydaje mi sie ze masz dwie opcje pierwsza to prywatnie ok 80 funtow (a przynajmniej tu w edi ) a druga opcja jak np chcesz usg w 9 tyg to isc i naklamac ze bardzo cie boli itp wtedy moze ci zrobia to usg...

Hej, hej :)
Ja dopiero co jestem po weekendzie.. heh, wstyd się przyznać, ale udanym, mimo iż z moim :D Zabrał nas na plażę.. etc. mała wniebowzięta.. i ja również :D
A teraz pędzę do kliniki, zobaczyć jak tam te moje wyniki :)
Więc póki co imłego dnia.

Kama, no i ciesze się, że już są piękne II krechy :)

LILITH widzisz po woluuutkuuu a może wszystko się ułoży ;-)
Koniecznie daj znać jak tam Twoje wyniki?
Powodzenia!!

Kama dzięki za fluidki :tak::-)Szczęściaro :-)

Romka to co teraz dalej zrobicie?

AGNIESZKA ja mam takiego mega dola ostatnio,ze szok.nie za bardzo chce sie żalic ;-)ale co tam.....
wszystko mialam poukladane,bo mialam prace itd lecialam na urlop do polski i po powrocie
mielismy zaczac cala procedure do in vitro.wyszlo tak,ze na chwile przed urlopem stracilam prace...
nie mialam co szukac nowej bo za chwile lecialam do pl...jestem 2 tyg juz w uk,poskladalam cv
poki co nikt nie zadzwonil..dola mam na maxa!!! bo jestem w kropce!!!!!
brak pracy mnie dobija...nie moge niczego zaczac bo wszystko to wiarze sie z wydatkami
a poki co nie moge sobie na to pozwolic...mowie Wam laski,moja sytuacja mnie dobija.
mam juz dosc wszystkiego..

Przeklejam:D

Jestem.. i zła jak nie wiem!!
Nic ale to nic nie załatwiłam!!
I co się okazało, nie zrobili ostatnio prolaktyny.. no myślałam, że ich tam na miejscu ubiję.. pomacała mi dziś cycki, co by sprawdzić czy jest sens ją badać i dopiero wtedy się zdecydowała.. jak będą złe wyniki to się będą kontaktować..
Pobrali też krew na wapn, nie wiem po co..
I zaszczepili mnie na żołtaczkę.. mówiąc, że to nie koliduję ze staraniami.
Jak nie zaciąże do pół roku, skierowanie do szpitala i tam nam mają pomóc zajść.. jasne..

A u mnie od 2 dni boski śluz.. nigdy takiego nie miałam.. i się zastanawiam, czy to zwykły śluz, czy taki był z powodu tej anstynencji naszej.. no bo ile można bez przytulanek.. trochę zgłupiała teraz jestem :D

A teraz pędze robić obiad etc, bo mam dziś totalną niewyróbę..

reklama
Witam :)
Mam pytanko, do staraczek-wyspiarek.. A mianowicie chodzi o to, że moja znajoma, chce przyjechać z dzieckiem (3 miesięcznym) do Anglii, do swojego chłopaka, który pracuje tutaj 4 miesiące.
Czy może liczyć na jakieś benefity?? :>
Nigdy nie pracowała za granicą, nie ma NIN.
Ps. Sorki, jeżeli gdzieś o tym było napisane, przegladałam forum, ale mogłam ominąć

romka - Przykro mi, ale nie możesz się załamać, musisz być dzielna i dalej szukać. Tak to jest z pracą, że jak się ją straci, bardzo ciężko znaleźć nową. Sama niedawno to przechodziłam.
Głowa do góry!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry