Zuzia2011
Fanka BB :)
Hej kobitki
Roxii jak tam jestes juz po urlopie??? Pamietasz nasza umowe;-)
Mam nadzieje ze wracasz z nowym swiezym nastawieniem.
Kama jak tam powtorzylas juz test.... no i gdzie te fluidki???;-)
Meganek czekaj czekaj cierpliwie a napewni sie doczekasz... ja trzymam kciuku&&&
Agus milego wypoczynku:-)
Ja jak zwykle do pracy... strasznie mi ciezko w tym cyklu jakos nie moge sie podniesc.... Dobrze ze tutaj moge zawsze wskoczyc i sie wyzalic. Pozdrawiam cieplutko!!!
Roxii jak tam jestes juz po urlopie??? Pamietasz nasza umowe;-)
Mam nadzieje ze wracasz z nowym swiezym nastawieniem.
Kama jak tam powtorzylas juz test.... no i gdzie te fluidki???;-)
Meganek czekaj czekaj cierpliwie a napewni sie doczekasz... ja trzymam kciuku&&&
Agus milego wypoczynku:-)
Ja jak zwykle do pracy... strasznie mi ciezko w tym cyklu jakos nie moge sie podniesc.... Dobrze ze tutaj moge zawsze wskoczyc i sie wyzalic. Pozdrawiam cieplutko!!!
Rodzinie na razie nie mowimy.Zrobimy im niespodzianke jak bedziemy w grudniu na swieta.Ostatnio powiedzielismy im wczesniej i wiem jak przezywali moje poronienie wiec tym razem poczekamy jak bedziemy pewni ze z fasolka wszystko ok.Mam do was pytanie.Mozecie mi doradzic jakiegos dobrego ginekologa?Mam zamiar wybrac sie gdzies za miesiac bo nie mam zamiaru czekac do 12 tyg jak mi zrobia usg i jak narazie nie mam pojecia do jakiego isc
Dzisiaj rano powtorzylam test i piekne dwie grube kreseczki
Jutro ide z Dominikiem na szczesienie wiec przy okazji zrobie zrobie termin do lekarza
Mam zamiar sie go spytac o wczesniejsze usg i juz teraz zastanawiam sie co mi powie