reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Hej dziewczynki!
U mnie cos ostatnio depresyjny nastoj:sorry: chyba przez to ze zadlugo w domku siedzialam (3 dni offa):-p Mam nadzieje ze to przejsciowe i niedlugo mi sie poprawi:tak:

Dzis wyslalam maila do mojej doktor w Polsce ze zdecydowalismy sie na inseminacje na styczen:-) Teraz czekam na odpowiedz od niej i na termin wizyty zeby omowic szczegoly. Mam nadzieje ze szybko odpisze i ze wszystko bedzie OK. Trzymajjcie kciuki zeby nie wyskoczyly jakies przeszkody, bo ostatnio w zyciu wszystko mi sie komplikuje i najprostrze rzeczy staja sie nie dozrobienia....

Hej dziewczynki!
U mnie cos ostatnio depresyjny nastoj:sorry: chyba przez to ze zadlugo w domku siedzialam (3 dni offa):-p Mam nadzieje ze to przejsciowe i niedlugo mi sie poprawi:tak:

Dzis wyslalam maila do mojej doktor w Polsce ze zdecydowalismy sie na inseminacje na styczen:-) Teraz czekam na odpowiedz od niej i na termin wizyty zeby omowic szczegoly. Mam nadzieje ze szybko odpisze i ze wszystko bedzie OK. Trzymajjcie kciuki zeby nie wyskoczyly jakies przeszkody, bo ostatnio w zyciu wszystko mi sie komplikuje i najprostrze rzeczy staja sie nie dozrobienia....

Roxii śliczny awatarek :tak:
I oczywiście na moje kciukasy możesz liczyć w 100 % :tak:
&&&& zaciśnięte :-)
Daj znać jak otrzymasz odpowiedz.

Miłego dnia kochane :-)

Witajcie kochane

Jak wam minal weekend?U mnie spokojnie a wrecz mozna powiedziec nudno.W piatek przyszly nam papiery ze szkoly wreszcie.Teraz tylko trzeba je wypelnic, isc do ksiedza i czekac na decyzje dopiero w marcu:-( Mam nadzieje ze sie do niej dostanie bo bardzo mi zalezy.Mamy wybor 3 szkol i nadal zastanawiamy sie nad pozostalymi dwona:sorry2:Dominik w tym tygodniu siedzi w domu bo ma wakacje,juz dzisiaj rano sie pytaj kiedy do przedszkola idzie:-D

kamilaedi-Trzymam kciuki za testowanko.Napisz szybko jak tylko bedziesz po:-D

Roxii-Mam nadzieje ze szybko dostaniesz odpowiedz i w koncu sie uda.Trzymam kciuki a do stycznia napewno czas szybko zleci:tak:

Na koniec wysylam wam oczywiscie fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-D:tak:

Milego dnia wam zycze:tak:

Kama witaj:)
Dominik siedzi w domu bo w przedszkolu zrobili sobie wakacje?
...to dziwne...
u Alana w przedszkolu tam nie ma,nie ma żadnych wakacji i dzieci chodzą cały czas tylko że są refundowane i nie refundowane tygodnie:-/

U mnie weekend minął rodzinnie,niestety Alan troszkę przy chorował ale jest już lepiej.

reklama
Agnieszka-Teraz tutaj wszystkie szkoly maja tydzien wakacji,przynajmniej w mojej okolicy.Dominik chodzi 3 godziny dziennie.Moze gdyby chodzil to prywatnego przedszkola to by wakacji nie bylo ale jak sama sie domyslisz musialabym wtedy placic:sorry2:

A gdzie reszta staraczek sie podziala:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry