reklama

Staraczki na Wyspach

Witajcie kochane

Wpadlam sie zameldowac ze zyje i wszystko dobrze u mnie.W czwartek mialam pierwsze spotkanie z polozna.Jak sie mozecie domyslec bylo pelno papierkow do wypelniania.Ogolnie polozna fajna i idzie z nia pogadac a nawet pozartowac:-D Jednak co z tego kiedy nastepnym razem bede ja widziec dopiero w 28 tyg.ciazy:-( Teraz tylko czekac do usg i porobic badania krwi:tak: Niestety mam problem z Dominikiem i jego przedszkolem.Jak wiecie w grudniu chcemy jechac na miesiac do Polski.Napisalam podanie o wakacje w szkole i niestety nie dostalismy pozwolenia:-( Rozmawialam nawet z dyrektorka zeby wyjasnic jej sprawe osobiscie a nawet to nie pomoglo:no: Powiedziala mi tylko ze moge go wziasc ale w papierach bedzie mial napisane ze ma nie potwierdzone wakacje.Z tego co mi mowila to praktycznie nie daja pozwolen na wakacje a ludzie i tak biora dzieci ze szkoly.Troche sie martwie i zastanawiam co robic.Oprocz wpisu do papierow nic zlego sie nie stanie.Nie podadza mnie do sadu ani nie bede musilala placic kary:tak:No ale zobaczymy co zdecydujemy,w sumie przedszkole nie jest obowiazkowe i nie ma takich problemow jak ze szkola a jednak:sorry:Z tata juz duzo lepiej.Po tranfuzji widac duza poprawe z czego sie bardzo ciesze:tak:Odlaczylo go od aparatury z tlenem i cisnienie mu juz tak nie skacze.

LILITH-Trzymam kciuki zacisniete za testowanie:tak:Co do agencji to sa rozne i ciezko wybrac ktora dobra.Radze ci jak zuzia nie spieszyc sie z mieszkaniem.Ja przewaznie mialam 2 tygodnie na ogladanie i zawsze ciezko cos wybrac.Napisze ze wynajmuje odkad jestem w uk z agencji i jeszcze nigdy nie mialam kontroli w mieszkaniu.Przychodzili tylko jak im zglaszalam ze cos sie popsulo i trzeba naprawic.To zalezy od agencji czy robia kontrole czy nie.Kolezanka np. ma kontrole praktycznie co miesiac i napisze ci ze strasznie ja juz to meczy:-(

Na koniec wysylam oczywiscie fluidki :-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Witajcie:))

Kama to dziwna sprawa z tym przedszkolem.
U mojego Alana nie ma takich problemów.Jak chcemy wziąć dzieciaka na dłużej niż miesiąc do Pl czy ogólnie aby nie chodził to musimy napisać pismo z miesięcznym wyprzedzeniem i bez problemów.
Musisz się zastanowić co zrobić w takiej sytuacji.
Jeżeli oprócz wpisu nic się nie stanie to Ja bym pojechała:)

Życzę wszystkim miłego weekendu:)

...a i zdrówka dla Taty życzę,cieszę się że jest już lepiej:)

Rany, nie widziałam że tu są takie cyrki z przedszkolem.. moja jak jeszcze chodziła, to zdarzało się, że czasem nie przyszła i nie było z tego powodu żadnej afery.. nawet nikt mi nei wspominał, że takie coś trzeba zgłaszać wcześniej.. jestem zaskoczona.. tym bardziej, że taki problem masz Kama, jak chcesz wziąć małego do Polski..

U mnie tempka już spadła, więc jutro pojutrze przyjdzie @.

Dziś kupa roboty mnie czeka, nie tylko z oglądaniem ale i sprzataniem.. wiadomo, zaś się zdziorbów nazbierało, więc chce wyrzucić wszystko co już mało potrzebne.

Najgorzej pewnie mi pójdzie z zabawkami małej :)

Kama to dobrze, że z tatą lepiej, oby wkrótce skończyły się problemy.

Miłej soboty dziewczyny :)

Agnieszko, kochana jak już spadła temperatura to nie ma szans :) ale dziękuję :)

U mnie też pada, wręcz leje i jest strasznie zimno.. czas wyjąć wręcz zimowe kurtki.. nie dość, że w domu zimno to na polu :D Szkoda, że się nam taka pogoda przytrafiła na dzisiejszy dzień..

Kama dzieki za fluidki stralam sie je zlapac, zobaczymy czy pomoga:-p:-p:-p A co do tego przedszkola to faktycznie dziwne ze robia takie problemy skoro przedszkole nie jest obowiazkowe... Ale jesli nie bedzesz mial z tego powodu zadnych problemow to co sie zastanawiasz, bierz malego i jedzcie, nie przejmoj sie jakimis tam wpisami w ppiery one i tak nic nie znacza:tak:
Ciesze sie ze z Tata juz lepiej :-) Zycze mu szybkiego powrotu do zdrowka:tak:
LILITH szkoda ze tempka spadla, ale moze jeszcze jest szansa??? poki @ nie ma wszystko jest mozliwe:-D Ja nadal trzymam kciuki:-)
I z tym mieszkaniem to dziewczyny maja racje nie spieszcie sie i starajcie dowiedziec sie jaknajwiecej na temat danej agencji, bo jak sama wiesz sa rozne, a po co potem nastepne problemy. Trzmam kciuki za szybkie znalezienie Waszego gniazdka:-)

A ja mam w koncu wolny weekend, ale jestem szczesliwa:-) Moge spedzic wolny czas z mezulkiem:-D
Pozdrawiam i zycze Wam rowiez milego weekendziku:tak:

Agnieszko, współczuję.. po południu u nas całkiem ładnie się zrobiło :D nawet ciepło mogę powiedzieć :)

A tym co byliśmy dziś oglądać to klapa.. oni sprawdzają tą zdolność.. a słyszałam, że często jak tylko jedna osoba pracuję to jest problem by to przejść.. w dodatku mieszkanka takie sobie.. musza pomalować etc, więc np. 2 tygodnie trzeba poczekać..

Dziś się z tym znajomym nie widzimy.. jednak dopiero jutro, wielka szkoda.. łudzę się, że jak co, ma jakieś mozliwości bo szkoda tyle kasy nam na agencje przeznaczać z czego nie wiadomo czy uda się wynając..

No hej kochane widze ze tu dzisiaj aktywnie:)

U mnie tez pogoda do bani, z reszta i tak przespalam po nocce caly dzien.
Kama bardzo sie ciesze ze z twoim tata juz lepiej. A tym przedszkolem sie nie martw - bierz malego i jedz do Polski:)
Kamus dziekuje za fluidki ja tez lapie je garsciami :))))

LILITH trzymam kciuki za znalezienie fajnego mieszkanka:)
Agus u ciebie grad - szok - czyzby poczatek zimy...brrrrr...
Roxii no to milego weekendu - laduj baterie:))

Milego sobotniego wieczorku:)))

reklama
witam dziewczyny :)
ja cos podziembiona jestem, ta pogoda mnie juz dopadla zimno deszczowo:crazy:
ja w tym tygodniu mialam ovulke jak ta lala (ja mam to szczscie ze na 90% wiem kiedy jest) wiec teraz czekam do testowania.

lilith co do agencji i zwierzat, to niejest do konca tak z tymi zwierzakami jak pisza, wieszosc ma na stronach 'no pets' ale jak zadzwonisz i powiesz ze interesuje cie dane mieszkanie i ze masz krolika i kota i chcesz zeby zapytali wlasciciela czy sie zgadza.
Wiekszosc niema problemu, my rok temu szukalismy chaty i obdzwonilam sporo agencji i malo kiedy slyszalam odmowe a mamy dwa psy. a co do papierkowej strony to co agencja to inaczej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry