Kama83
Fanka BB :)
Witajcie kochane
Wpadlam sie zameldowac ze zyje i wszystko dobrze u mnie.W czwartek mialam pierwsze spotkanie z polozna.Jak sie mozecie domyslec bylo pelno papierkow do wypelniania.Ogolnie polozna fajna i idzie z nia pogadac a nawet pozartowac
Jednak co z tego kiedy nastepnym razem bede ja widziec dopiero w 28 tyg.ciazy:-( Teraz tylko czekac do usg i porobic badania krwi
Niestety mam problem z Dominikiem i jego przedszkolem.Jak wiecie w grudniu chcemy jechac na miesiac do Polski.Napisalam podanie o wakacje w szkole i niestety nie dostalismy pozwolenia:-( Rozmawialam nawet z dyrektorka zeby wyjasnic jej sprawe osobiscie a nawet to nie pomoglo
Powiedziala mi tylko ze moge go wziasc ale w papierach bedzie mial napisane ze ma nie potwierdzone wakacje.Z tego co mi mowila to praktycznie nie daja pozwolen na wakacje a ludzie i tak biora dzieci ze szkoly.Troche sie martwie i zastanawiam co robic.Oprocz wpisu do papierow nic zlego sie nie stanie.Nie podadza mnie do sadu ani nie bede musilala placic kary
No ale zobaczymy co zdecydujemy,w sumie przedszkole nie jest obowiazkowe i nie ma takich problemow jak ze szkola a jednak
Z tata juz duzo lepiej.Po tranfuzji widac duza poprawe z czego sie bardzo ciesze
Odlaczylo go od aparatury z tlenem i cisnienie mu juz tak nie skacze.
LILITH-Trzymam kciuki zacisniete za testowanie
Co do agencji to sa rozne i ciezko wybrac ktora dobra.Radze ci jak zuzia nie spieszyc sie z mieszkaniem.Ja przewaznie mialam 2 tygodnie na ogladanie i zawsze ciezko cos wybrac.Napisze ze wynajmuje odkad jestem w uk z agencji i jeszcze nigdy nie mialam kontroli w mieszkaniu.Przychodzili tylko jak im zglaszalam ze cos sie popsulo i trzeba naprawic.To zalezy od agencji czy robia kontrole czy nie.Kolezanka np. ma kontrole praktycznie co miesiac i napisze ci ze strasznie ja juz to meczy:-(
Na koniec wysylam oczywiscie fluidki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wpadlam sie zameldowac ze zyje i wszystko dobrze u mnie.W czwartek mialam pierwsze spotkanie z polozna.Jak sie mozecie domyslec bylo pelno papierkow do wypelniania.Ogolnie polozna fajna i idzie z nia pogadac a nawet pozartowac
Jednak co z tego kiedy nastepnym razem bede ja widziec dopiero w 28 tyg.ciazy:-( Teraz tylko czekac do usg i porobic badania krwi
Niestety mam problem z Dominikiem i jego przedszkolem.Jak wiecie w grudniu chcemy jechac na miesiac do Polski.Napisalam podanie o wakacje w szkole i niestety nie dostalismy pozwolenia:-( Rozmawialam nawet z dyrektorka zeby wyjasnic jej sprawe osobiscie a nawet to nie pomoglo
Powiedziala mi tylko ze moge go wziasc ale w papierach bedzie mial napisane ze ma nie potwierdzone wakacje.Z tego co mi mowila to praktycznie nie daja pozwolen na wakacje a ludzie i tak biora dzieci ze szkoly.Troche sie martwie i zastanawiam co robic.Oprocz wpisu do papierow nic zlego sie nie stanie.Nie podadza mnie do sadu ani nie bede musilala placic kary
No ale zobaczymy co zdecydujemy,w sumie przedszkole nie jest obowiazkowe i nie ma takich problemow jak ze szkola a jednak
Z tata juz duzo lepiej.Po tranfuzji widac duza poprawe z czego sie bardzo ciesze
Odlaczylo go od aparatury z tlenem i cisnienie mu juz tak nie skacze.LILITH-Trzymam kciuki zacisniete za testowanie
Co do agencji to sa rozne i ciezko wybrac ktora dobra.Radze ci jak zuzia nie spieszyc sie z mieszkaniem.Ja przewaznie mialam 2 tygodnie na ogladanie i zawsze ciezko cos wybrac.Napisze ze wynajmuje odkad jestem w uk z agencji i jeszcze nigdy nie mialam kontroli w mieszkaniu.Przychodzili tylko jak im zglaszalam ze cos sie popsulo i trzeba naprawic.To zalezy od agencji czy robia kontrole czy nie.Kolezanka np. ma kontrole praktycznie co miesiac i napisze ci ze strasznie ja juz to meczy:-(Na koniec wysylam oczywiscie fluidki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&