reklama

Staraczki na Wyspach

Kama glowa do gory bedzie dobrze to tylko sen :-) no i dziekujemy za fluidki moze ktoras zalapie:tak:
LILITH wspolczuje tego dentysty, ale porobisz teraz wszystko i bedziesz miala z glowy, a z mieszkaniem to trzymam kciuki zeby udalo Wam sie jaknajszybciej z tamtad wyprowadzic:tak:
Kamilaedi tzrymam kciuki za pozytywny cykl &&&&&&&&&&&&&&&:-D
Megan_ek a Wy co zmieniacie mieszkanko???

reklama
LILITH tak, u nas bylo podobnie z tym ze napierw GP robil nam badania a jak wyszly zle to wtedy skierowal nas do klinki. On wyslal do nich informacje tzn takie jakby skierowanie i mielismy czekac na list od nich. List przyszedl dosyc szybko bo w nastepnym tygodniu. Z listem przyszedl kwestionariusz, ktory musielismy wypelnic i im odeslac i od momentu otrzymania od nas tego kwestionariusza musielismy czekac 3 miechy na wizyte:sorry2: tak to wygladalo w naszym przypadku wiec ciagnelo sie i ciagnelo... Mam nadzieje ze u Ciebie szybciej to pujdzie:tak: Trzymam kciuki:-) A dostaliscie juz jakis list z tej kliniki czy cos??? Czy narazie GP wyslal tam skierowanie???

Dziękuję Roxii :)

U nas było tak, że w poniedziałek mąż poszedł po to skierowanie na badania swoje, ale jak lekarz usłyszał co i jak, to pow. że nie ma sensu się tak męczyć i od razu skieruję nas do kliniki. Pow. że jeszcze tego samego dnia wyślę tam to skierowanie i oni już będą się z nami kontaktować. Dzięki temu, od razu nas przebadają z góry na dół.
Mam nadzieję, że przyjdą te papiery nim się przeprowadzimy.. :)

Dziękuję Roxii :)

U nas było tak, że w poniedziałek mąż poszedł po to skierowanie na badania swoje, ale jak lekarz usłyszał co i jak, to pow. że nie ma sensu się tak męczyć i od razu skieruję nas do kliniki. Pow. że jeszcze tego samego dnia wyślę tam to skierowanie i oni już będą się z nami kontaktować. Dzięki temu, od razu nas przebadają z góry na dół.
Mam nadzieję, że przyjdą te papiery nim się przeprowadzimy.. :)
No nam te papiery szybko przyszly mam nadzieje ze u Was tez tak bedzie:tak: Fajnie ze lekarz dal Wam od razu to sierowanie, wszystko pojdzie szybciej. Trzymam kciuki za szybki termin wizyty:-)

Teraz przede wszystkim trzymajcie proszę kciuki za te przeklęte taxy, na które czekam i czekam, już w zeszłym tygodniu childy poszły do wypłaty ale jeszcze nie wpłynęły :(

Agnieszko, jeśli mogę zapytać, ile teraz mniej więcej przy najniższym dochodzie wynoszą CHTC?? Orientujesz się może??

Roxii a co u Ciebie z tym badaniem w końcu?? Udalo się to przełożyć na szybki termin??

Dziewczyny !!

Przyszły mi dziś pieniądze !! Nawet nie wiecie jak się ciesze !! Akurat mi się cykl kończy ale nawet o tym nie myślę, taka jestem szczęśliwa. Przyszło trochę więcej niż miało przyjść, nie wiem czemu w czekach bo podawałam nr. konta.. więc trzeba będzie zaś dzwonić i załatwiać ale ważne że sa :D
Co prawda zero listu więc ne wiem za jaki to okres nawet.. ale czy to ważne.. jestem taka szczęśliwa, że w końcu się układa :)

reklama
LILITH bardzo sie ciesze ze w koncu cos ruszylo i pieniazki przyszly:) Teraz juz wszystko pomalu sie wyjasni i bedzie coraz lepiej. A z czekiem przeciez nie ma problemu idziesz do banku i reazlizujesz. A z cyklem to jestesmy bardzo podobnie... jeszcze troszke i sie wyjasni.

Kama dawaj wiecej tych fluidkow hihihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry