reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Cześć Kochane.
Wpadłam tylko na chwilke, bo mam urwanie głowy ostatnio. Powoli się pakujemy, gipsujemy dziury w ścianach po gwoździach, a zaraz się zacznął pojawiać potencjalni nowi najemcy mieszkania. A do tego jedziemy do PL już w srode:-)

Badanie robili mi ze względu na hiperprolaktynemie, w PL poprostu dają bromergon, a tu badają czemu ktoś wogóle na to cierpi. Jak przysadka wyjdzie ok, to pewnie będą badać mnie dalej, aż dojdą czemu mam wysoką prl.

LILITH, ale pechowe to mieszkanie ;/ Jak tylko bedziecie mieć okazję to się przeprowadzajcie :)

Roxii, mi się czasami sniło że jestem w ciąży, ale częściej że już mam dzidziusia. Ale najgorsze było to że się nim nie zajmowałam, np. w połowie snu sobie przypomniałam że Go wogóle mam...:no: Albo ostatnio nie chciałam Go wogóle karmić bo mnie to bolało. Dziwne są takie sny.

Witajcie kochane

U mnie jest wszystko dobrze.Brzuszek sobie rosnie i nic zlego sie nie dzieje.Mezus od piatku ma wolne wiec spedzamy czas rodzinnie.Synek niestety zaczol mi chorowac.Od srody mial kaszel a w czwartek doszedl mu juz katar.W piatek nie wyslalam go do przedszkola bo tam codziennie wypuszczaja dzieci na dwor.Nie wazne czy ladna pogoda czy pada:wściekła/y:Na sczescie teraz tylko troszke pokaszluje i jutro mam zamiar znowu go do przedszkola wyslac:tak:

kamilaedi-Zycze powodzenia w starankach:tak: Mam nadzieje ze dolaczysz do mojego grona :-D

Roxii-Ja takze czasami mialam sny ze jestem w ciazy.Ostatnio mialam niestety sen ze zaczeral poronienie,wiec nie moge zaliczyc go do snu a raczej koszmaru:no:

agnieszka.kk-Zazdroszcze ci ze masz gosci z Polski.Ja bede miala dopiero kuzyna corke na ferie zimowe.Pocieszam sie jednak tym ze jeszcze 1,5 miesiaca i ja bede w Polsce.

LILITH-Ciesze sie ze zelik w koncu doszedl do ciebie.Teraz nic tylko dzialaj i pokazuj na test z dwoma kreseczkami:tak:

Na koncu wysylam oczywiscie mase fluidkow abyscie szybko zafasolkowaly:-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam się niedzielnie :)

Niedługo się wybieramy na spacer, bo pogoda cudna :) Ja się jako tako czuję, więc trzeba korzystać.
Co do zalania.. leje się dalej.. wynieśliśmy wszystko z 3 pokoju.. zaczęło się już z niego wylewać na korytarz górnego piętra.. na schodach to samo.. wszystko mokre, w butach trzeba chodzić.. może gość wpadnie w poniedziałek.. zobaczymy.

Ja w poniedziałek znowu mam dentystę, idę na wypełnienie a raczej zmiany plomby. A potem z mężem do GP po skierowanie na badania.

Czekam niecierpliwie na tą kasę z taxów, bo juz byśmy chcieli się wynosić..

Kama, ciesze się, że u Ciebie wszystko dobrze.

Miłej niedzieli :)

witam dziewczyny, widze cicho tu dzisiaj... ja szykuje obiadek a wieczor przy winku z T mamy w planach, szkoda tylko ze juz jutro do pracy...

kama83- nawet niewiesz jak brdzo bym chciala.... (jak kazda z nas)

Ostatnia edycja:
Witam was wieczorowo

U mnie niestety nie wesolo.W nocy zabrali mojego tate do szpitala i w cale nie wyglada to dobrze.Wiecej napisalam na zamknietym bo nie chce aby wszyscy czytali :-(

Witajcie,

ja tylko na chwilke, o 2 mam dentystę znowu. Później lecę po leki, bo jednak u mnie inkecyjnie od tych antybiotyków :(
Myślicie, że będzie lepsza jedna tabletka clotrimazolum czy takie co jest ich więcej ?? Bo chyba widziałam coś podobnego..
Jak nie pomoże to lekarz..

Dziś jeszcze z moim ide po skierowanie na badania :)

reklama
A więc tak, mąż nie dostał skierowania na badania a od razu lekarz nas kieruję do kliniki niepłodności. Mają się z nami kontaktować. Przy okazji dostałam receptę na lek od tej infekcji.

Czy przed wypełnianiem kwestionariusza tak to właśnie wygląda, że czeka się na kontakt od nich??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry