Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
LILITH z tymi czekami to jest tak ze rzeczywiscie do reki pieniazkow Ci nie dadza, ale jak pojdziesz z nimi do swojego banku to w ciagu 3-4 dni przeleja Ci na konto. Moj wspollokatorka ostatnio dostala wyplate w czueku i z tad taka madra jestemSłyszałam, że to 5 dni w banku trwa by wypłacili i wogóle to do ręki nie dają a na konto, to prawda??
Jutro testuję jak się tempka ładnie utrzyma to trzymać kciuki ;]
W sobotę jedziemy oglądac pierwsze mieszkanko, więc faktycznie jakoś się to posuwa![]()
Ale Najwazniejsze ze pieniazki juz sa
ciesze sie ze wszystko juz sie uklada i i dzie do przodu. Moze za ciosem tych pozytywnych wydarzen przyjdzie takze fasolka
trzymam mocno kciuki zeby @ nie przylazla
A no wlasnie ktory masz dzien cyklu, kiedy termin @???
no ale moze jutro tam zadzwonie? mam wolne wiec moze sie jakos zbiore

Dziewczyny !!
Przyszły mi dziś pieniądze !! Nawet nie wiecie jak się ciesze !! Akurat mi się cykl kończy ale nawet o tym nie myślę, taka jestem szczęśliwa. Przyszło trochę więcej niż miało przyjść, nie wiem czemu w czekach bo podawałam nr. konta.. więc trzeba będzie zaś dzwonić i załatwiać ale ważne że sa![]()
Co prawda zero listu więc ne wiem za jaki to okres nawet.. ale czy to ważne.. jestem taka szczęśliwa, że w końcu się układa