agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
LILITH fajne to mieszkanko....

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

cagle cos a teraz to zalanie.... bardzo Ci wspolczuje i mam nadzieje ze szybciutko uda Wam sie znalesc cos innego. A to mieszkanko bardzo ladne i faktycznie tak jak Zuzia mowi 380 to baaardzo tanio u nas rzeczywiscie 1 bedroom flat kosztuje ok 500 F a co dopiero takie
Trzymaj sie kochana!
Nie wiem, Wam tez tak czesto to sie sni??? to juz chyba ktoras noc z kolei w tym tyg. kiedy bylam w ciazy lub mialam malenkie dzecko
Bardzo czesto to mi sie sni... Z jednej strony fajnie bo te sny sa takie realne, czuje tego dzidziusia w brzuszku i ta radosc, niesamowite uczucie. Ale kiedy sie budze jest totalna tragedia, ogarnia mnie taka pustka i rozpacz.. Czesto po takim snie mam zrabany dzien, nie moge sie pozbierac i przestac myslec o naszym problemie. Staram sie o tym wszystkim zapomniec, nie myslec, zyc normalnie ale takie sny nie pozwalaja mi zapomniec i czuje sie wtedy strasznie:-(Dziewczynki tez tak macie??? tez tak czesto Wam sie snia burzuszki i dzieciaczki??? Nie wiem jak mam z tym walczyc, bo niechce takich snow mimo ze sa bardzo przyjemne, ale potem tak jak mowie nie umie sobie ze soba poradzic i chodze rozbita przez caly dzien.... Macie jakos rade???? ehhh juz nie wiem co mam robic zeby o tym nie myslec....
Musiabym sie wybrac do jakiegos psychoterapelty bo przestaje sobie radzic z tym wszystkim, dzien w dzien siedze na necie i czytam wszystko co sie da na temat nieplodnosci i inseminacji, jestem chyba madzrzejsza niz wszyscy lekarze razem wzieci
strasznie mnie meczy juz ta sytuacja ale co ja moge zrobic??? Od listopada szykuje dla mojego M sporo roznych suplementow na poprawe jakosci nasienia przed ta inseminacja zeby byla wieksza szansa, ale czytajac rozne ststystyki itd. mam coraz mniejsza nadzieje ze sie uda bo te statystyki sa przerazajace jak mala szansa jest na ciaze...:-(