reklama

Staraczki na Wyspach

LILITH zorientuj sie czy napewno nie ma ratunku dla tego zeba i czy trzeba go koniecznie wyrwac, bo ja slyszalam takie opinie ze tu w UK stomatolodzy nie bawia sie za bardzo w lecznie zebow tylko je wyrywaja:szok: Slyszalam kilka takich historii ze zamiast leczyc to pol szczeki usuneli, bo tak latwiej .... Mam nadzieje ze Ty trafilas na dobrego specjaliste i wie co robi, ale zapytaj go dlaczego ten zab jest do wyrwania i czy napeno nie ma dla niego ratunku, bo wiesz szkoda zeba, on niestety juz nie odrosnie i bedzie niefajna dziura... takze warto walczyc o swoje zeby i ratowac je za wszelka cene:tak:
A co do tych antybiotykow to Zuzia ma chyba racje, cyklu raczej nie powinny poknocic ale ze staranek to powinnas raczej zrezygnowac, bo naprawde moze zaszkodzic ewentualnej fasolce... pozaty antybiotyki bardzo oslabiaja organizm, przykro mi kochana....:sorry2:

reklama
Hej dziewczynki...

W koncu mam chwile dla siebie i czas zeby nadrobic zaleglosci. Wlasnie leze w lozeczku z kompem na kolanach i postanowilam zagladnac do Was. Musialam doczytac na spokojnie co tu slychac. Jestem pod wrazeniem ile LILITH musi znosic. Sasiedzi, benefity no i ten listonosz jeszcze... mozna sie wykonczyc:szok: Nie doczytalam nigdzie - LILITH dostalas w koncu ten zel i testy??? A co z tymi meskimi testami zamowilas je???
Kama jeszcze raz dzieki za fluidki - postaram sie je zlapac:-);-) A z twojego synka to naprawde musisz byc dumna - wogole widac ze jest slodki i grzeczny:-)
Roxii mam nadzieje ze z tym badaniem da sie wszystko ustalic zeby bylo dobrze...
Kamilaedi a jak u ciebie dzialasz?? Stosujesz jakies wspomagacze???
Meganek tez nie wiem o co chodzi z ty badaniem u ciebie... dlaczego robia ci przeswietlenie, cos masz niepkojacego??
Agnieszka pozdrowionka dla ciebie - a kiedy w kocnu ty dolaczasz do grona starajacych?? :tak:

A napisze jeszcze co u mnie. Jak juz pisalam zeszly cykl z castagnusem wydluzyl sie o trzy dni i to zarowno owulka jak i @. Teraz nie biore juz kastagnusa ani wiesiolka. Troszke zalowalam no ale teraz zapozno. W zeszlym cyklu test owulacyjny wyszedl mi pozytywny w 17 dc dzisiaj mam 14 dc i o dziwo test pozytywny:szok:. Robilam juz jak wstalam ale test byl chyba uszkodzony bo kreska byla ciemna ale tak w polowie i pomyslalam ze za wczesnie wogole ale brzuch mnie pobolewal wiec wieczorkiem powtorzylam i faktycznie dwie kreski:tak: Szkoda tylko ze od kilku dni nie bylo przytulania. Bo myslalam ze owulka bedzie dopiero kolo piatku wiec oszczedzalam M. Teraz akurat ma wyjazd i nici.:-( Nie wiem czy jutro juz nie bedzie za pozno - ale skoro Kama wysyla fluidki to moze akurat je zlapie;-) No nic bede uciekac, jeszcze jakis filmik i nyny. Slodkich snow wszystkim:):-):-)

Agnieszka pozdrowionka dla ciebie - a kiedy w kocnu ty dolaczasz do grona starajacych?? :tak:
Zuziu jak na razie będę wam kibicować a dołączę do staraczek w przyszłym roku jakoś na wiosnę bo tak postanowiliśmy z mężem ostatecznie.

I przepraszam że tak tylko o sobie ale czasu brakuje,wybaczcie kochane:)
Mocno was wszystkie pozdrawiam i ciągle trzy mam kciuki &&& :)

Dziewczyny, przyszedł mi ten przeklęty żel, testy i ładowarka !!

Wiem, że dużo po czasie [ 1 raz wysyłany 24.09 i dziś miało być wysłane 3 raz ] ale jednak jest :)
Korci mnie by żel wypróbować mimo iż już 4 dzień skoku :D:D

Dziewczyny, przyszedł mi ten przeklęty żel, testy i ładowarka !!

Wiem, że dużo po czasie [ 1 raz wysyłany 24.09 i dziś miało być wysłane 3 raz ] ale jednak jest :)
Korci mnie by żel wypróbować mimo iż już 4 dzień skoku :D:D
ooo to super że wszystko doszło :tak:
mimo 4 dnia skoku Ja bym spróbowała a jak się nie uda do w następnym cyklu koniecznie :tak:

reklama
Wiem kochana :)
Ale i tak go dziś wypróbuję :D:D

4 dzień to zdecydowanie za późno.. szansa 0% ale niesamowicie jestem go ciekawa :)

Co tam dziewczyny?? Cichutko tu jakos..
Jak tam dietki ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry