reklama

Staraczki na Wyspach

LILITH a może jednak nie,nigdy nie można powiedzieć nie więc...spróbuj koniecznieeeeee :tak:

A no cichutko tu...dziewczynki pewnie w pracy.
Ja mam już wolne a do pracy dopiero w poniedziałek superrrrr :happy2:

reklama
Agnieszko, można, można :D

Ale niczym się nie zrażam oczywiście, teraz wypróbujemy by stwierdzić czy nam się podoba. I w razie czego, będziemy na pewno używać w kolejnym cyklu staranek :)

Miłego odpoczynku więc :)

właśnie mnie z góry zalewają.. mam zalany 3 pokój, cieknie po ścianach, wykładzina nasiąknięta wodą, łazienka na ścianie zalana, pod kaflami jeszcze nie widze, na schodach od góry na ścianie woda ścieka.. masakra !!!!
Porobiłam zdjęcia..

No normalnie mam dość.. a miałam z mężem później jechać do sklepu..

właśnie mnie z góry zalewają.. mam zalany 3 pokój, cieknie po ścianach, wykładzina nasiąknięta wodą, łazienka na ścianie zalana, pod kaflami jeszcze nie widze, na schodach od góry na ścianie woda ścieka.. masakra !!!!
Porobiłam zdjęcia..

No normalnie mam dość.. a miałam z mężem później jechać do sklepu..

koniecznie zgłoś to do gościu u którego wynajmujecie mieszkanie i bardzo dobrze że zrobiłaś zdjęcia!
Kurcze LILITH ale Ty masz tam przechlapane z tymi sąsiadami ehhh:-/

reklama
Już dawno mąż zgłosił. My nie wynajmujemy od tutejszego landlorda a on takie agencji co powiedzmy ludziom pomaga :D
Oczywiście do domu nikogo nie wpuszcze, co nasz opiekun wie, muszą czekać na męża a tak to niech sobie landlord załatwia z tymi nade mną. To taka rodzina murzyńska.. ich chyba nie ma teraz w domu..
A my wypatrzyliśmy fajne mieszkanie ale niestety w bloku niedaleko nas i zastanawiamy się czy by nie iść go obejrzeć, tylko jest na parterze więc absolutnie odpada, musiałoby być wyżej.

2 bed flat to rent in Stanley Road, Everton - Ref:7481126

Cenowo super, okolica też jest ok. Zależy jeszcze jak sąsiedzi i czy byloby wyżej. CO prawda nie chcielismy tak, ale jak się podoba.. zobaczyć zawsze warto :)

O jednak słyszę, że ktoś tam jest..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry