reklama

Staraczki na Wyspach

Słyszałam, że można iść i powiedzieć, że ma się strasznie silne bóle plus pojawiło się plamienie np. z rana, plus wcześniej strata ciąży i zrobią usg. Ale to nie do gp a na nagłe wypadki się zgłosić. Koleżanka miała bóle od wzdęć jak się okazało ale panikowała i bez problemów jej zrobiono w 6 tygodniu.

Miłego dnia :)

Kamilaedi, musisz być dobrej myśli. Ja też jedną fasolkę straciłam w 8 tygodniu i pamiętam jak 9 wyczekiwałam by wiedzieć, że wszystko dobrze.. ale nie ma to, jak pozytywne nastawienie :)

reklama
Hej kochane!! Ale mi sie dzisiaj nic nie chce a tu do pracy trzeba isc.
Widze ze ruch sie tutaj spory zrobil. Ja mysle ze to swiadomosc zblizajacych sie swiat tak nas nastaraja i przynosi nadzieje. Bo przeciez to czas spelniajacych sie zyczen co nie??? Och oby do kazdej znas przyszedl w tym roku mikolaj i przyniosl ta fasoleczke.:) Jeszcze Kamili dzidzia nas tu nastroila - w koncu kolejna ciezarowka:)) Przyjdzie i czas na pozostale hihii

Nic zmykam milego wieczorku:) Jutro 6 grudnia - mikolajki:)))

Ps. Swiety MIKOLAJU gdzie jestes????

A mnie pobolewa gardlo,no a maly czasami podkasluje mam nadzieje ze szybko mu przejdzie,jutro pojdziemy zaprowadzic chlopakow do szkoly i od razu wracamy do domku,ze spacerkiem sie wstrzymamy,aby sie nie pogorszylo.

Do jutra;-)

Witajcie, mnie niestety też coś rozkłada. Wczoraj czułam się kiepsko i dziś już wiem dlaczego.
uważajcie teraz na siebie! U nas zero śniegu, za to wszystko zamrożone i straszliwa mgła..

Witam sie i ja.

U nas maly coraz mniej kaszle,ladnie spal obudzil sie dopiero o 5 na mleczko,mnie gardlo tez juz mniej boli,widze ze nie tylko nas jakis wirusik dopadl zycze zdrowka:tak:

A ja dzisiaj zauwazylam 7 zabka u Natanka,mezus coraz czesciej mowi o nastepnej dzidzi wiec niedlugo trzeba wziasc sie do roboty:-D:-D

Witajcie!
Faktycznie oststnio jakis wirus panuje moj M nie pojechal dzis do pracy i poszedl do lekarza bo od ponad tyg. bardzo zle sie czuje. Okazalo sie ze ma grype i angine ropna:szok: masakra z nim:-( dzis caly dzien spi i kiepsko wyglada... Naszczescie GP dal mu ponoc silny antybiotyk i mowil ze juz jutro powinna byc poprawa:tak:
Kamilaedi niestety dzis mikolaja nie spotkalam :-p ale wazne ze do Ciebie dotarl i zostawil fasoleczke:tak: a z tym usg to moze faktycznie nasciemniaj troche ze masz plamienia itd. moze uda sie naciagnac lekarza na szybsze usg:-D I nie przejmoj sie tak przedewszystkim, bedzie dobrze, bo my tu wszyskie trzymamy za Ciebie i fasoleczkle kciuki:-)

Hej dziewczyny ale zimno brrrr U nas znowu sniegu dosypalo.....
Widze ze grypa panuje, mnie tez cos gardelko boli w dodatku dzisiaj przespalam caly dzien - 12 godzin.:szok:Ta pogoda, zimno i w pracy tez przed swietami wiecej roboty wykonczyly mnie na maksa.
Ale fajnie bylo tak poleniuchowac.

Teraz znowu czas do pracy ehhhh ale sie nie chce....
Milego wieczorku no i zdroweczka dla wszystkich:)

reklama
witam, nas wczoraj zasypal snieg, miasto sparalizowane, autobusy,pociagi, samoloty nic nie dziala... a ja oczywiscie musialam po pracy jechac do veta ( w domku nie tylko ja jestem w ciazy ale i moja sunia) jechalismy do veta ok 40 min (normalnie ok 10), oczywiscie vet tez utknol wiec jeszcze na niego czekalismy godzine. Zmarznieta i zmeczona wrocilam do domku, szybki objadek i poszlam spac... ( ta sennosc mnie dopada w ciagu 15 sekund, wszystko jest ok a tu nagle musze spac bo umieram occzy mi sie zamykaja i koniec jakby ktos jakis przelacznik nacisnol) objaow wciaz niemam (poza sennoscia i nerwami) cycki sa takie jak zawsze... brzuch tez mnie nie boli...(czy to nie dziwne??)
zycze milego dnia bede popoludniu...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry