reklama

Staraczki na Wyspach

Kamila powinnas sie cieszyc ze samopoczucie masz dobre,jeszcze moga dopasc cie mdlosci i inne dolegliwosci,ja sie modlilam aby mdlosci szybko przeszly ale u mnie pojawily sie dopiero ok 7tyg i byly bardzo nasilone nie moglam nic jesc,kazdy zapach powodowal odruchy wymiotne,tak wiec jeszcze wszystko przed Toba:-D

reklama
Ale zimno.. musiałam jeszcze ogrzewanie podkręcić bo z rana to zamarzałam chyba :D
Kamilaedi, ciesz się i nie denerwuj. To dopiero początek, zobaczysz co będzie za tydzień czy dwa :)

Miłego dnia życzę :)

ja juz po pracy, alez u nas zimno mowie wam... (-11)
nastawilam kure na obiad i wskoczylam sobie pod kocyk z herbatka i odpoczywam, umowilam sie z gp na 09.12 zobaczymy co mi powie...
choc jakos specjalnie nie licze na ten wczesniejszy skan, pewnie skonczy sie na tym, ze prywatnie skocze... a jak tam u was popoludnie mija?

Czesc Dziewczynki nie wiem czy mnie pamietacie ?!
Bo pisalam u Was jakis czas temu :sorry2:
Na poczatek chcialam pogratulowac dziewczynom :tak:z fasoleczka:-)
Mam nadzieje ze juz niedlugo bede tez zafasolkowana mamusia :tak: jak narazie biore juz wiatminy dla kobiet starajacych sie :tak:noi dbam o diete bogata w witaminy i zdrowe odzywianie;-)oraz odpoczynek :tak: planuje odstawic tabletki od stycznia jeszcze dwa opakowania musze wziasc by zdarzyc zdac prawko:tak: obecnie czekam na termin , poniewaz zostal przelozony egzmain ze wzgledu na zime w uk:dry::dry::dry: i sami maja mi wyznaczyc termin :sorry::-( a juz myslalam ze bede mogla wczesniej sie starac na obecna chwile planuje juz napewno zaciazyc do kwietnia :tak::tak: przed kwietniem :tak::tak:
Noi mam umowiona wizyte u familly planning na 10stycznia :happy2:by porozmawiac o wstepnych potrzebnych badaniach i o mojej astmie zanim zajde w ciaze...bo martwie sie by inhalatory nam nie zaszkodzily:sorry2::sorry2:.

Pozdrowiam :-);-)

Kamilaedi to fakt u nas w Edim zimno strasznie i tak jak wspomnalas miasto sparalizowane. Wczoraj z pracy musialam wracac pieszo bo autobusy nie kursowaly, a dzis czekalam na przystanku w tym mrozie pol godziny:wściekła/y: zmarzlam jak cholera, ehhh niech ta zima sie juz konczy:tak: A z dobrego samopoczucia powinnas sie cieszyc, bo tak jak dziewczynki pisza jeszcze czas na mdlosci itd. pewnie w pozniejszym czasie Cie dopadna choc nie zycze Ci tego;-)
Mamusia Blaneczki witaj w naszych skromnych progach :-p:-) skoro juz niedlugo planujesz ciaze to troche podniesiesz nam statystyki, jesli chodzi o zafasolkowane staraczki:-D bo u nas z tym kiepsko:sorry: choc ostatnio jak widac dopisuje nam szczescie i sa az dwie ciezaroweczki:-) Mam nadzieje ze do kwietna bedzie nas znacznie wiecej wlacznie z Toba:tak:

witam
ja tak na chwilke ogolnie jakas masakra najpierw o 20 umieram, tak mi sie spac chce a teraz (3;55) a ja spac nie moge.....
i co tu robic najgorzej, ze na 7 do pracy.........

Czesc:-)

witam
ja tak na chwilke ogolnie jakas masakra najpierw o 20 umieram, tak mi sie spac chce a teraz (3;55) a ja spac nie moge.....
i co tu robic najgorzej, ze na 7 do pracy.........

Wspolczuje Ci i nie wiem co doradzic bo ja nie mialam problemow ze spaniem,wrecz spalam gdzie sie tylko dalo:-D Moze sprobuj wypic cieple mleko przed spaniem,niektorym to pomaga;-)

Hej dziewczynki witam i ja tego zimnego dnia:)
Ale przymrozilo co??? Normalnie slina na dworze zamarza brrrr...

Witam Mame blaneczki - fajnie ze do nas dolaczasz - im nas wiecej tym weselej:)
Kamila wiem co to problemy ze spaniem - moze jakies domowe sposoby np cieple mleczko przed snem:)

My wczoraj bylismy oddac zolnierzyki w klinice do badania - kurcze ale ten szpital wielki - zgubic sie mozna. No teraz musimy czekac miesiac by oddac druga probke i wtedy dopiero do GP po skierowanie do kliniki. Jak bylam w kliniece w recepcji trafilismy na sympatyczna recepcjonistke - okazalo sie ze Polka - poprostu przemila tak nam wszystko opowiedziala co i jak, co mamy zrobic i tyle optymizmu w nas zasiala - naprawde szok. Fajnie jest spotkac czasem tak zyczliwych ludzi - zwlaszcza w takich miejscach gdzie sie tego nie spodziewasz:)

Ps. na koniec jeszcze okazalo sie ze moja kuzynka jest w ciazyehhhh .... tej Kamilka ty w dobra strone wyslalas tego Mikolaja????:)

No nic zmykam mam offy!!!! Czas poleniuchowac... Ciepelka zycze:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry