reklama

Staraczki na Wyspach

Hej Roxii bardzo sie ciesze ze juz po badanku i wszystko oki sie okazalo:) Teraz juz nic nie stoi na przeszkodzie i pozostaje tylko czekac do stycznia... Kciuki juz od trzymam musi sie udac:)

LILITH fajna taka nieswiadomosc jaki to dzien cyklu przynajmniej czlowiek sie az tak nie przejmuje i nie mysli. Ja tez nie pamietam ktory dzien cyklu tylko wiem ze owulka w sobote albo w niedziele. Chociaz szanse nie sa za duze ale nogi bede na lampie trzymac musi sie udac hihihii... Trzymam kciukasy za nas wszystkie...

Milego dzionka

reklama
Ja się przyznam, że nie wiem kiedy u mnie nawet owulka była o ile była.. bóle miałam, śluzu nie sprawdzałam ani razu a że z zewnątrz nigdy nic nie mam to bez badania nie mogę określić.. jedyne co wiem, to to, że coś mi się poprzestawiało.. teraz mam z hmm 20 dc [??] a wczoraj bóle podbrzusza jeszcze jakies były i to chyba tak od tygodnia.. normalnie cykl by się już kończyła teraz to ja w połowie jestem chyba :D
Jedyny minus tego, to że nie jestem przygotowana na nadejście @. Wcześniej po tempce i dlugości fl wiedziałam teraz niestety muszę się zdać na bóle, które pojawiają się na godzinę do dwóch przed @ :D

witam nowe staraczki, fajnie, ze nas tu coraz wiecej... i watek zaczyna zyc!!

megan- dzieki za info o l4, jakas masakra jak czlowiek ma przezyc za 80 funtow tygodniowo???? trzymam kciuki obys dostala swoja niespodzianke od mikolaja!!(mam nadzieje, ze bylas grzeczna w tym roku?!?!)Pytalas jaka taktyke stosowalismy, no wiec obowiazkowe przytulanki co dzien i nasi zajomi tez zaczeli sie strac o dzidzie wiec chyba tak naprawde konkurencja byla najsilniejszym bodzcem dla mego T!

roxii - super, ze po badaniach wszystko jest ok, czekam z toba to stycznia!!

lilith-dobrze,ze wyluzowalas moze tez dostaniesz niespodzianke :D

zuzia- rozbawilas mnie do lez z tymi nogami, ale bede trzymac kciuki

Ja bylam dzis u gp, jak zwyke niezawiele sie dowiedzialam powiedzial, ze bede miec wczesny scan, ale kiedy to on niewie zazwyczaj ok 8-10 tyg, on wysle pismo do szpitala dzis wieczorem i w ciagu 7 dni mam dostac pismo z data scanu- wiec z niecierpliwoscia czekam, jest jeszcze maly problem bo u nas z poczta ostatnio ciezko (dzieki zimie-bo kto by sie spodziewal ze w grudniu spadnie snieg)eh...
no nic zycze milego popoludnia dziewczyny

Dzięki kochane za kciuki :)
Roxii,całe szczęście, że to badanie wyszło dobrze. Też słyszałam, że to bardzo bolesne, ale jak widać jest do przeżycia:) Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko się udało:*

Zuzia, niech Cię mąż nawet powiesi do góry nogami na tej lampie jakby to miało pomóc. Też trzymam za Ciebie kciuki, zwłaszcza że Ty testujesz w Wigilię.

LILITH,taka beztroska jest super!! Ja nawet nie wiem kiedy mi się cykl zaczął, tylko kojarzę fakty że jeszcze w weekend myślałam sobie że mogę być w ciąży, ale potem przyszła @, a na drugi dzień pożyczałam w pracy tabletki przeciw bólowe- wnioskuję więc, że to była niedziela :PP. I powiem Ci że niektórzy mówią że to jest właśnie recepta na wszystko. Trzymam kciuki, żeby dzięki temu Ci się udało.

Kamilaedi, myślę, że zasłużyłam na prezent w tym roku :)
Czyli może się jednak uda załatwić USG nawet miesiąc wcześniej. Super by było. Daj znać jak Ci przyślą list.

Zuzia w takim razie zycze wytrwalosci w tym trzymaniu nog na lampie i mam nadzieje ze to pomoze :-p Trzymam kciuki :-D
LILITH tylko pozazdroscic takiego nastawienia to jest najlepsze wyjscie, nieprzejmowac sie , nie myslec i nie kontrolowac. Mysle to jest dobry sposob na fasolke i tego Ci zycze:-)
Kamilaedi to superrr ze choc troche szybciej zrobia Ci to USG:-) A jednak Ci lekarze tutaj nie sa tacy bezduszni i czasem da sie cos zalatwic:tak:Superr wiadomosc!!!
Edyta01 cos faktycznie dziwnie z ta Twoja @ a ktory dzien cyklu masz??? ile dni normalnie trwa u Ciebie @????

Ja juz czuje sie troche lepiej ale dalej pozostal taki dziwny dyskomfort :sorry: Cos tam w srodku dalej mi tak dziwnie.... nie wiem moze jestem troche przewrazliwiona....:-p

Roxii dzisiaj jest juz 10 , a zawsze moja @ trwa 7 dni wiec w tym miesiacu jest cos pokickane:dry: i teraz juz nie wiem kiedy bedzie owulka,wiec ze starankami poczekam do przyszlego miesiaca,bo w tym jestem zdezorientowana i nie wiem na czym stoje:-p

Kamila super ze zrobia Ci wczesniej scan;-)
Maly zjadl mleczko wiec czas na mnie,ide sie polozyc,bo jutro trzeba rano wstac, i wyszykowac chlopakow do szkoly,dobranoc

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki witam i ja:)

Edytka kurcze jakie ty masz dlugie te @ - a z ta to faktycznie cos jej sie pomylilo:)

Kamilaedi no musze cie opierniczyc troszke - gdzie te codzienne wysylanie fluidkow ciazowych dla nas co????!!!!!!!:confused:
To Kama jak tylko sie pojawia zaraz przesyla a ty sie widze obijasz - dalej wysylaj mi je tu bo mam zamiar ich nalapac hihihihi;)))))

Milego dzionka zajrze tu pozniej jeszcze:)

reklama
Witajcie,

ja również życzę miłego dnia. U mnie dziś masa roboty w domu plus gotowanie i zaś naprawianie pralki, która jakiś czas temu została naprawiona ale pękła mi w niej poducha z maleńkimi kuleczkami ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry