agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Mi weekend mija w ogarnianiu domu i załatwianiu spraw...także pracowicie:
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Przyszła trochę za wcześnie ale to pewnie dlatego ze poprzedni cykl był trochę dłuższy więc ten będzie krótszy zawsze tak mam. Kurka moj M teraz był chory i jest jeszcze na antybiotyku więc żołnierzyki pewnie osłabione
ale przytulaka były więc Kama, Kamila wysyłać te fluidki moze pomogą

z tym ze tak jak mówisz musicie poczekać jeszcze miesiąc nim Twój M zrobi kolejne badanko bo wyniki muszą byc gotowe na tą wizytę. Ja Wam radzę wysłać ten kwestionariusz jakoś tydz. lub nawet dwa przed tym drugim badankiem zeby potem nie czekać zbyt długo
No ale miejmy nadzieję ze ta wizyta nie będzie potrzebna i wcześniej fasolka zamieszka u Ciebie:-)
Kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&
pozdrawiamCzesc nazywam sie Weronika wlasie z mezem staramy sie o drugiego bobaska. Jestem mama rocznej olivii i chcemy zeby miala towarzystwoTo juz drugi miesiac staran mam nadzieje ze sie uda w tym miesiacu. TYlko sie boje troche bo lecimy z ninia na swieta same samolotem i wiadomo jak lece sama to sie namecze i nadzwigam nie wspominajac o locie samolotem zeby wrazie ciazy nic sie nie stalo
pozdrawiam