reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Hej dziewczynki witam i ja:)

Faktycznie cicho na forum. Ja jak zwykle pracuje w weekend wiec czasu brak.

Kama no to fajnie ze juz w Polsce jestes. Milego wypoczynku i naprawde rodzinnych swiat.
Kamilka lapie twoje fluidki :-)

Dziewczyny milego wieczorku. U nas zimno sie zrobilo znowu i podobno na nowy tydzien snieg zapowiadaja brrrr

Hej!
Dzięki dziewczyny za fluidki co prawda ja sie szykuje na styczeń ale już je łapie :-D
U mnie właśnie owulka więc działamy ostro z M :-p Przyszła trochę za wcześnie ale to pewnie dlatego ze poprzedni cykl był trochę dłuższy więc ten będzie krótszy zawsze tak mam. Kurka moj M teraz był chory i jest jeszcze na antybiotyku więc żołnierzyki pewnie osłabione :sorry: ale przytulaka były więc Kama, Kamila wysyłać te fluidki moze pomogą:-D
Megan_ek trzymam kciuki zeby tym razem to były objawy na fasolkę:tak:
Kama miłego wypoczynku w Polsce i daj znać po wizycie u lekarza.
Zuzia łap fluidki w końcu musi się udac, trzymam kciuki:-)

witam poniedzialkowo :)

ja tylko na chwilke przywitac sie i zyczyc milego dnia, ja znow do pracy musze isc a nie chce mi sie ze ....

sciskam was i dozobaczenia pozniej...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
poniedzialkowe fluidki wyslane :)

Hej kochane....

Kamilka dzieki za fluidki - wlasnie owulka minela wiec wszystkie wylapalam i teraz czekam na dwie kreseczki:)

Roxii - przytulaj sie ostro - styczen swoja droga ale wczesniej jest Mikolaj:)
Ja dzisiaj dostalam list z kliniki. Napisali w nim ze dostali nasze skierowanie od GP. Z tym ze zeby nas wpisac na liste oczekujacych na wizyte musimy im odeslac wypelniony kwestionariusz ktory nam przyslali, pozniej jeszcze oni czekaja na potwierdzenie ze zrobilismy te badania o ktore prosza (badanie nasienia). Wychodzi na to ze z tym kwestionariuszem musimy poczekac az M odda drugi raz nasienie. Pozniej oni maja okolo 6-8 tygodni zeby nas umowic. No wiec czekamy i mamy nadzieje ze juz ta wizyta nie bedzie nam potrzebna:))))

Pozdrowionka i milego wieczoru.

Ps. Meganek chyba dzien testowania nadszedl. Odezwij sie co i jak.

Zuzia a jednak jest tak jak Ci pisałam, ten sam schemat co u nas. My tez mieliśmy do wypełnienia ten kwestionariusz. Po otrzamaniu od Was tego kwestionariusza wpiszą Was na ta liste oczekujących no i tak jak napisali pare tygodni trzeba czekac. My chyba czekaliśmy 12 tyg a Wy macie tylko 6-8 czyli duzo krócej, to superr:tak: z tym ze tak jak mówisz musicie poczekać jeszcze miesiąc nim Twój M zrobi kolejne badanko bo wyniki muszą byc gotowe na tą wizytę. Ja Wam radzę wysłać ten kwestionariusz jakoś tydz. lub nawet dwa przed tym drugim badankiem zeby potem nie czekać zbyt długo:tak: No ale miejmy nadzieję ze ta wizyta nie będzie potrzebna i wcześniej fasolka zamieszka u Ciebie:-)
Kamila dzięki za fluidki mam nadzieję że któraś złapie:-D
Megan_ek no właśnie jak tam u Ciebie, jak się czujesz??? testowałaś już czy czekasz do jutra???? Daj znać bo czekamy na wieści, oczywiście mamy nadzieję na te dobre:-D Kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Czesc nazywam sie Weronika wlasie z mezem staramy sie o drugiego bobaska. Jestem mama rocznej olivii i chcemy zeby miala towarzystwo :) To juz drugi miesiac staran mam nadzieje ze sie uda w tym miesiacu. TYlko sie boje troche bo lecimy z ninia na swieta same samolotem i wiadomo jak lece sama to sie namecze i nadzwigam nie wspominajac o locie samolotem zeby wrazie ciazy nic sie nie stalo :szok: pozdrawiam

reklama
Czesc nazywam sie Weronika wlasie z mezem staramy sie o drugiego bobaska. Jestem mama rocznej olivii i chcemy zeby miala towarzystwo :) To juz drugi miesiac staran mam nadzieje ze sie uda w tym miesiacu. TYlko sie boje troche bo lecimy z ninia na swieta same samolotem i wiadomo jak lece sama to sie namecze i nadzwigam nie wspominajac o locie samolotem zeby wrazie ciazy nic sie nie stalo :szok: pozdrawiam

Witam nowa staraczke i zycze szybkiego zaciazenia.

Edytka a probowalas kiedys testow owulacyjnych moze one pomoga ci wskazac termin owulki. Ja mimo ze juz zauwazam w swoim ciele oznaki zblizajacej sie owulacji to i tak zawsze podpieram sie testami.

A jak tam u pozostalych??? Ja nareszcie offy. Juz posprzatane i nawet placuszek upieczony. Teraz pora poleniuchwac:)
Milego wieczorku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry