reklama

Staraczki na Wyspach

Edyta dziękuje Ci bardzo, ale niestety rzeczywistość jest okrutna i prawdopodobnie nie mamy żadnych sznas na naturalne poczęcie dzidzi:sorry: Moj M ma baaaardzo kiepskie nasienie i nawet inseminacja daje nam niewielkie sznase:-( Takze jak widzisz nie kazdy ma równe szanse... My oczywiście ciągle mamy nadzieje że wydarzy się cud i jakos doczekamy się naszej wyczekanej dzidziulki. W styczniu będziemy próbowac inseminacji moze to pomoze:confused: przez te dwa i pół roku probowaliśmy juz naprawdę wszystkich mozliwych sposobow zeby się udało niestey nic z tego...
Ale Wam napewno szybciutko sie uda trzymam mocno kciuki:tak:
Weri dziękuje bardzo ja rówież życzę Wam szybkiego zafasolkowania:-) Tak ja jestem z Oławy fajnie spotka ć kogos ze swoich okolic, a Ty skąd dokładnie????
Zuzia chyba mnie pomyliłaś z Megan_kiem:-p
No właśnie Megan_ek jak tam u Ciebie??? odezwij się, cokolwiek wyszło jesteśmy z Tobą:tak:

reklama
Hejka dzien dobry wszystkim:)

Roxii faktycznie w ostatniej wypowiedzi pomylilam cie z Meganek:))) Roztargniona jestem:)))
Edytka tak jak ROxii napisala nie wszyscy maja rowne szanse na zafasolkowanie. My tez mamy problem z M nasieniem. Moj nie ma tych zolnierzykow malo ale za to sa naprawde kiepskiej jakosci. Staramy sie je w tym miesiacu poprawic witaminkami, no i mamy nadzieje ze sie w koncu udalo i mikolaj nam przyniesie cudowny prezent. W koncu wystarczy tylko jeden plemniczek zeby sie udalo:)))
Ja dzisiaj ostatni dzien offow wiec odpoczywam. Jeszcze tylko jeden tydzien pracy i swieta:)))

Milego dnia wszystkim zycze:)

Witajcie kochane

Widze ze troche nowych osob sie pojawilo na staraczkach:tak: Ja oczywiscie wszystkich witam :-D Napisze tylko co u mnie bo na razie nie jestem w stanie was nadrobic. Najwazniejsze oczywiscie jest dzidzi i moge wam z wielka ulga napisac ze wszystko jest bardzo dobrze i co sie okazalo bedziemy mieli drugiego chlopaka Alexandra:-D Bardzo sie ciesze i jestem spokojna bo wiem ze moja ginekolog jest bardzo dokladna co do mierzenia i sprawdzania:tak: Niestety kolezanka nie miala tyle szczescia i kilka dni temu jej dzidziusiowi przestalo bic serduszko:-( Tak bardzo sie cieszyla i niestety teraz czeka ja zabieg:-( Zdjecia Alexa niestety wam nie pokaze bo nie posiadam ale jak tylko bede dala rady to wrzuce wam filmik .Trzymajcie sie kochane:tak:Jak tylko bede miala czas to bede do was zagladac.

Na koniec wysylam wam oczywiscie mase fluidkow:-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

witam dziewczyny :)

kama - super, ze wszystko okey :Dno i chlopak super, moj T tez chcialby synka ;P wrzuc filmik koniecznie :D

megan - co jest z toba ??

dziewczyny jak przygotowania do swiat ? ja choinke juz mam (dosc dlugo zreszta ) i dzis chyba pierogi bede lepic, choc obudzilam sie i chyba poranne mdlosci mnie dopadly dzis bo czuje sie kiepskio.......

oczywiscie jak zwykle z moim gp pelno przygod mialam:
bylam u niego w czwartek tydzien temu i mowie mu ze jestem w ciazy i ze po poronieniu, a on ze tak tak po pronieniu to mi sie nalezy wczesne usg i ze on zaraz wysle faks do szpitala i w ciagu tygodnia dostane list z terminem , no wiec ja zadowolona oszlam do domu wyczekujac listonosza...
tydzien pozniej nie wytrzymalam i zadzwonilam do szpitala pytajac na kiedy mam termin a oni zaskoczeni, ze oni nie maja zadnego faksu od mojego gp:wściekła/y:
przeciez myslalam, ze ekspolduje !!!!!!!!!!
w kazdym badz razie pani byla normalna i zamowila mi to usg na 7.01 to bezie 10 tydzien (ostatnio w 9 poronilam) normalnie mowie wam jak same nie zadzwonicie same to nic nie dostaniecie!! pozniej zadzwonilam do midwife i okazalo sie ze moj gp zamiast do szpitala to ten faks do nich wyslal i one porobily mi sptkanie z midwife na 18.01 i na 28,01 kolejne usg ..........
eh mowie wam masakra jakas....

dzis sobota wiec nie wstaje do 12 przynajmniej
fluidki dla was kochane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` sciskam was

Kama gratuluje drugiego chlopaczka,ja mam ich az czterech liczac oczywiscie z mezem:-D i musze przyznac ze chlopaki sa the best;-)

Kamila to niezle twoj lekarz namieszal,ale wazne ze sama zadzwonilas i wiesz co,jak i kiedy.

A u nas tak sobie starsze dzieci choruja,maja jakas infekcje wirusowa i przez to prawie caly czas goraczkuja, na szczescie maly zdrowy.
Dzisiaj w nocy snieg napadal i jest tak slicznie bialo,ach jak ja lubie jak jest tak pieknie:tak:

Mam chwilke wiec zagladam i widze ze tylko jeden post napisany:-p

Maly wlasnie zjadl zupke a teraz szuka okruszkow na dywanie:-D a ja za chwile biore sie za sprzatanie kuchni bo samo sie nie posprzata a szkoda bo nie chce mi sie...

Pozniej zajrze;-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki:)

Kama bardzo sie ciesze ze wszystko w porzadku z Aleksandrem hihihi - powiem ci ze mi sie tez bardzo podoba to imie:))
To wypoczywaj w tej Polsce i rodzinnych swiat:)

Kamilka no widzisz jak to jest trzeba samemu wszystko pilnowac bo inaczej cie oleja. Jak ja bylam w tej klinice to tez tam mi ta Polka powiedziala zebym sama dzwonila to znacznie przyspiesz wszystko.

U nas sniegu nie ma i mam nadzieje ze przynajmniej do czwartku tak zostanie:)))

Milego wieczorku wszystkim:))
Edytka czterech chlopakow masz w domu !!! To lekko nie masz. Rozumiem ze teraz musi byc dziewucha:-):-);-)

Obiecalam ze zajrze i dotrzymuje slowa:-p

Zuzia dobrze by bylo jakby tym razem byla coreczka,ale na syneczka tez sie nie pogniewam,nawet mamy juz imie dla chlopca;-) no a z dziewczynka bedzie troche trudniej:dry:

Moje dzieciaczki jak narazie juz nie goraczkuja i mam nadzieje ze tak zostanie.
Natanek zasypia,a ja ide sie pluskac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry