Roxii
Mamusia 2013 :)
Edyta dziękuje Ci bardzo, ale niestety rzeczywistość jest okrutna i prawdopodobnie nie mamy żadnych sznas na naturalne poczęcie dzidzi
Moj M ma baaaardzo kiepskie nasienie i nawet inseminacja daje nam niewielkie sznase:-( Takze jak widzisz nie kazdy ma równe szanse... My oczywiście ciągle mamy nadzieje że wydarzy się cud i jakos doczekamy się naszej wyczekanej dzidziulki. W styczniu będziemy próbowac inseminacji moze to pomoze
przez te dwa i pół roku probowaliśmy juz naprawdę wszystkich mozliwych sposobow zeby się udało niestey nic z tego...
Ale Wam napewno szybciutko sie uda trzymam mocno kciuki
Weri dziękuje bardzo ja rówież życzę Wam szybkiego zafasolkowania:-) Tak ja jestem z Oławy fajnie spotka ć kogos ze swoich okolic, a Ty skąd dokładnie????
Zuzia chyba mnie pomyliłaś z Megan_kiem
No właśnie Megan_ek jak tam u Ciebie??? odezwij się, cokolwiek wyszło jesteśmy z Tobą
Moj M ma baaaardzo kiepskie nasienie i nawet inseminacja daje nam niewielkie sznase:-( Takze jak widzisz nie kazdy ma równe szanse... My oczywiście ciągle mamy nadzieje że wydarzy się cud i jakos doczekamy się naszej wyczekanej dzidziulki. W styczniu będziemy próbowac inseminacji moze to pomoze
przez te dwa i pół roku probowaliśmy juz naprawdę wszystkich mozliwych sposobow zeby się udało niestey nic z tego... Ale Wam napewno szybciutko sie uda trzymam mocno kciuki

Weri dziękuje bardzo ja rówież życzę Wam szybkiego zafasolkowania:-) Tak ja jestem z Oławy fajnie spotka ć kogos ze swoich okolic, a Ty skąd dokładnie????
Zuzia chyba mnie pomyliłaś z Megan_kiem

No właśnie Megan_ek jak tam u Ciebie??? odezwij się, cokolwiek wyszło jesteśmy z Tobą

Napisze tylko co u mnie bo na razie nie jestem w stanie was nadrobic. Najwazniejsze oczywiscie jest dzidzi i moge wam z wielka ulga napisac ze wszystko jest bardzo dobrze i co sie okazalo bedziemy mieli drugiego chlopaka Alexandra