reklama

Staraczki na Wyspach

ja dzis popadlam w panike, moje piersi przestaly byc tkliwe, eh... skonczylo sie telefonowaniem do oddzialu wczesnej ciazy, placzem strachem ... niewiem sama jak to okreslic, opisac... w szpitalu powiedzieli ze to nic nie musi znaczyc, ze mam zadzwonic w poniedzialek i porozmawiac jeszcze raz, jak dalej nie bede czuc sie w ciazy to zrobia scan, oczywiscie pobieglam kupic test ten digital (pomyslalam,ze ja hormony spadly to test bedzie slabszy...(tam sa podzielone wyniki 3-4tyg, 4-5tyg, 5+ tyg ) zrobilam ten test wymuszajac siusi ale wynik wyskoczyl szybko i to ten 5+ wiec sie juz uspokoilam.
niewiem co wlasciwie myslec, juz czuje sie ok i odziwo spokojna czy to moje hormony dzialaja tak na mnie? czy moze faktycznie jest cos nie tak

reklama
Kamila sadze ze to hormony robia swoje,u mnie tylko na poczatku piersi bolaly,byly tkliwe itd,pozniej to minelo i pojawily sie mdlosci,ale to dopiero ok 8 tyg ciazy.Nie mozesz sie tak stresowac bo to zle wplywa na dzidziusia,ja sie tak stresowalam w pierwszej ciazy i teraz mam 9 letniego nerwuska.Skoro zrobilas test i jest pozytywny to nie masz sie czym martwic,wszystko jest w ok.

Zycze spokojnej nocki;-)

ja dzis popadlam w panike, moje piersi przestaly byc tkliwe, eh... skonczylo sie telefonowaniem do oddzialu wczesnej ciazy, placzem strachem ... niewiem sama jak to okreslic, opisac... w szpitalu powiedzieli ze to nic nie musi znaczyc, ze mam zadzwonic w poniedzialek i porozmawiac jeszcze raz, jak dalej nie bede czuc sie w ciazy to zrobia scan, oczywiscie pobieglam kupic test ten digital (pomyslalam,ze ja hormony spadly to test bedzie slabszy...(tam sa podzielone wyniki 3-4tyg, 4-5tyg, 5+ tyg ) zrobilam ten test wymuszajac siusi ale wynik wyskoczyl szybko i to ten 5+ wiec sie juz uspokoilam.
niewiem co wlasciwie myslec, juz czuje sie ok i odziwo spokojna czy to moje hormony dzialaja tak na mnie? czy moze faktycznie jest cos nie tak

Kamilka wiem ze teraz sie bardzo boisz po tamtym poronieniu ale chyba troche przesadzasz. Nie mozesz sie tak zamarwtiwc i szukac oznak na poronienie bo w koncu naprawde wywolasz wilka z lasu. Tak jak pisze Edytka dzidzia wszystko czuje co robisz i jakie sa twoje uczucia. A wogole jesli myslisz negatywnie to przyciagasz do siebie negatywne rzeczy takze prosze jak sie czyms martwisz zawsze znajdz cos co podniesie cie na duchu i sprawia ze sie usmiechas. Kobietko przeciez bedziesz mama czy to nie wspaniale!!!!! Nie szukaj igly w stogu siana tylko ciesz sie tym co masz!!!!! A tak propo mi na przyklad ostatnio humor poprawiaja swiateczne piosenki:)) Probuj wszystkiego i usmiechaj sie usmiechaj usmiechaj.....!!!!!

Hej

Za oknem bialo i pieknie,w domku czysciutko i pachnaco a w srode jedziemy cala rodzinka na zakupy trzeba bedzie jedzonko kupic no i zaczac gotowac ale to sama przyjemnosc:tak:

witam dziewczyny :)
co tam u was ? ja juz nieco lepiej z samopoczuciem :) dzwonilam do szpitala i jutro o 13 mam miec usg mam nadzije ze wszystko bedzie okey :) wczoraj caly dzien lepilam pierogi... pyszne wyszly ale roboty ..... mowie wam :)

meganek co tam u ciebie ?

sciskam was dziewczynki no i wysyslam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~```

ale tu cicho :((

ja dzis mialam scan:
wiec moj kropek ma 6 mm i lekarz powiedzial ze to 6t2d ja myslalam ze dzis jest 6t5d wiec ciaza 3 dni mlodsza... widzielismy serduszko ktore bilo wiec jest wszystko ok toche sie uspokoilam, nastepne usg 12.01 mam nadzieje ze rowniez bede dobre wiadomosci, nerwy ktore dzis mnie dopadly przed tym usg nie do opisania...
oczywiscie nie obylo sie bez placzu.... emocje emocje emocje

Kamila widze ze przynosisz super wiesci,mowilam ze wszystko jest w porzadku,nie potrzebnie sie tak denerwowalas;-)

A ja bylam dzisiaj na wstepnych zakupach,jutro wstawiam bigos a pojutrze upieke makowca mniam,zrobie slalatke i rybe po grecku a sledzie i reszte rzeczy zrobie w piatek:-)

Dzieci coraz lepiej sie czuja, co prawda maja jeszcze kaszel,ale najwazniejsze ze nie maja goraczki.

Kamila to superrr wieści, cieszę sie że wszystko jest Ok:tak: ehhh kochana ale Ci zazroszczę, usłyszeć serduszko swojego dzidziulka to musi być piekne, nie dziwie sie ze łezki poleciały:-D Najważniejsze ze wszystko jest dobrze i już mozesz troche wyluzowac i cieszyć sie ciążą:-) Trzymaj sie i dbaj o Was:tak:
Edyta widze ze plan działania na Święta juz jest:-D, ja coś w tym roku niemogę sie zebrac to tego wszystkiego:no: naszczęscie juz posprzątałam mieszkanko, ale zakupów jeszcze nie porobiłam i nawet listy jeszcze nie mam, nie mam weny coś w tym roku:dry: nie wiem kiedy ja to wszystko porobię..
A jak tam u reszty przygotowania do Świąt???? gdzie sie podziały wszystkie dziewczynki, cos cichutko tu ostatnio....

Kamila- Super wiesci Gratuluje odpoczywaj kobietko :)
Zrobili Ci to usg wczesniej ze wzgledu na poprzednia poroniona czy trafilas na dobrodusznego lekarza?
Duzo szczescia zycze i spokojnej ciazy oraz zdrowka :)

Dziewczyny podczytuje Was codziennie ale narazie nie mam sil i weny na pisane dopadly mnie potworne dni ..mam jakas chwilowa (oby)depresje,handre ...czuje jakos ze wszystko mi sie wali jak sobie troche to wszystko poukladam to znow bede starac sie pisac..ehhhhhhhhh nie chce Wam tu truc..
Zycze duzo zdrowia i szczescia wszystkim :) oraz fasoleczek :)

reklama
Macie racje cos cicho tu ostatnio,moze jest tak przed swietami kazdy zaltany,mam nadzieje ze niedlugo wroci wszystko do normy;-)

Roxii mialam pytac wczesniej ale wylecialo mi z glowy:sorry2: czy inseminacje bedziecie mieli na miejscu czy w Polsce?

Mamusia Blaneczki co sie dzieje?mam nadzieje ze to chwilowy brak weny,trzymam kciuki aby wszystko sie poukladalo no i wroc pisac z nami bo jakos malo nas tu jest:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry