reklama

Staraczki na Wyspach

Dzieki za powitanie :) A wy jak dlugo staracie sie/ lub staralyscie sie ;) Mi pierwsze zajelo 3 miesiace (dlugo nie poszalelismy :) ) i wlasnie sie zastanawiam czy nie bedzie problemu z drugim. Czy to ma jakies znaczenie? Czy w druga ciaze tak samo sie zachodzi? :happy:

reklama
Zuzia testy owu stosowalam ale one w moim wypadku nie sa skuteczne,przez pare miesiecy ich stosowania nie pokazaly mi owulki i nie wiem dlaczego,kazdego dnia robilam je o tej samej porze tak jak kazali,i uzywalam drogich wic nie wiem dlaczego nic nie wskazywaly:dry:

Weri ja przy pierwszych dwoch synkach nie mialam problemow z zajsciem,no ale jak staralismy sie o trzecie dzieciatko to zajelo nam ponad 2 latka,juz myslalam ze nigdy nie zaciaze:-p z racji tego ze chcemy miec jeszcze jedno to zaczniemy sie starac od przyszlego cyklu,bo nigdy nie wiadomo ile zajma nam staranka;-)

Weri a z kad jestes?

witam dziewczyny :)

weri- witam wsrod staraczek i zycze szybkiego zaciazenia, my za pierwszym razem zasasolkowalismy w drugim cyklu- niestety poronilam i teraz znow jestem w ciazy i znow na drugi cykl sie udalo- mam nazieje ze tym razem bedzie oki

edyta- dziwnie ze te testy ci ovu nie pokazuja... a probowalas moze jakies innej firmy ?
ja mialam ta dogodnosc,ze ovu mialam bolesne...

megan- co u ciebie ????????

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` pporcja fluidkow :D i zycze milego dnia

Kamila nie uzywalam innej firmy,i moze to moj blad:dry: doszlam do wniosku ze nie bede tracic czasu na robienie testow,bo i tak bedziemy sie przytulac,wtedy kiedy bedzie na to sila i ochota:-D

Moj sredni synek jest chory,dzisiaj idziemy do lekarza,mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje.

Milego dnia;-)

Weri witaj wśród nas:-) Oczywiscie życzę szybkiego zafasolkowania, myślę że to nie ma znaczenia czy starasz się o pierwszą dzidzię czy o którąś z koleji, jeśli jesteście zdrowi to powinno sie szybciutko udać myślę ze max do 4 miesięcy:tak: Ale życze Ci żebyś nie musiałą zbyt długo czekać:-)
My staramy się juz prawie 2,5 roku o pierwsza dzidziulke, mamy nadzieje że zaniedłogo nam sie uda choc sznase są niewielkie....
Megan_ek gdzie jestes???? jak tam testowałaś??? odezwij się, nie trzymaj nas w niepewności!
Edyta dziewczyny mają rację sprobuj tych testów jeszcze raz i z innej firmy. Ja zamawiam takie tanie z e-bay'a i zawsze mi ładnie pokazują owulkę, ja zresztą tak jak Kamilaedi mam bolesne owu więc w zasadzie nie potzrbuję testów ale czasami dla potwierzdenia je robie. Sprobuj i Ty moze akurta z jakiejś innej firmy Ci podpasują:tak:

Hej dziewczynki:)

Wera my staramy sie z mezem o dzidzie juz ponad rok ale mam nadzieje ze jeszcze w tym roku Mikolaj nam ja przyniesie:))))
Edyta ja tez uzywam tych najtanszych testow z ebaya i mi pokazuja, ale w sumie nawet tak lepiej jak ty robisz przytulasz sie kiedy chcecie i macie ochote. My z Roxii musimy zeby chociaz zwiekszyc nasze szanse na dzidzie.
A tak wogole mam offy ale mi sie nic niechce.... caly dzien leniu****e.

Roxii podejrzewam ze skoro sie nie odzywasz to znaczy ze @ przyszla. BO sama wiem jak to jest ja tez nie mam sily dzielic sie takimi wiadomosciami. Przykro mi kochana, nie poddawaj sie i wroc tu szybciutko do nas zobaczysz kazda z nas w koncu bedzie mama. Trzymaj sie.

Milego dnia wszystkim zycze papatki

Ostatnia edycja:
Roxi a dlaczego piszesz ze masz male szanse na szybkie zafasolkowanie?przeciez to moze sie stac w kazdej chwili i zycze Ci tego;-)
A swoja droga jak ja zafasolkowalam to w danym cyklu przytulalam sie z mezulkiem co drugi dzien,poczawszy od pierwszego dnia po skonczonej @ do 2,3 dni przed nastepna @ , tak mi doradzil lekarz,no i mial racje bo zaciazylam od razu :-D moze i Ty sprobuj.Ja myslalm ze mam owulke jak bolaly mnie jajniki,no ale jak widac owulki wtedy nie bylo i dlatego tyle czasu nie moglam zaciazyc:tak:moze i Ty sie mylisz co do dnia owulacji?!

Hej
Edyta01 jestem z peterborough, ciekawe czemu ci to trzecie zajelo tyle czasu co nie? mam nadzieje ze sie uda szybciej nie obraze sie jak w tym miesiacu :tak:
Kamilaedi no to gratuluje i zycze zdrowka i zeby dzidzia zdrowo rosla!:happy2:
Przykro mi ze pierwszy aniolek odszedl. Moja siostra w tamtym roku tez poronila a zaraz potem od razu zaszla w ciaze na szczescie urodzila zdrowa coreczke zycze Ci tego samego.
Roxi widze ze ty orginalnie z Olawy pochodzisz ja jestem spod Brzegu :-) Mam nadzieje ze wasze marzenie sie wkrotce spelni :blink: Jedna z moich siostr tez juz 2 rok sie stara o dzidzie niestety poki co nie maja szczescia ale nie robili nawet zadnych badan to nie wiadomo gdzie lezy przyczyna...Trzymam kciuki!
Zuzia2011 i ja wam zycze takiego prezentu pod choinke ;-)

Wiecie co strasznie boli mnie brzuch jak jestem na tydzien przed okresem.Nigdy nie zwracalam uwagi na zadne objawy ale jak zaczelismy sie starac w tamtym miesiacu to myslalam nawet ze jestem w ciazy i zrobilam chyba 3 testy (chociaz kazdy byl negatywny) a dostalam okres. Najsmieszniejsze jest to ze mam juz dziecko a nie pamietam nic jak to sie czuje...Pamietam tylko ze zrobilam 7 testow ciazowych aby sie upewnic czy aby na pewno jestem w ciazy wariatka:-D

ja zrobilam 3 testy (wszystkie pozytywne) i chcialam jeszcze pobiec do apteki i kupic wiecej! ale moj T powiedzial ze jestem nienormalna ze jak 3 razy wyszly i nie mam @ to jestem w ciazy i mam przestac swirowac (dla mnie te drugie kreski byly za blade)

milego dnia dziewczyny :D

reklama
WItajcie :)

Co tam u was? Jeszcze nie nadrobilam zaleglosci, a jest ich dosc sporo.. przez lenia, ktory mnie ostatnio ogarnal pewnie dzis tez nie nadrobie.. wiec wybaczcie pomijanie waszych wypowiedzi.
Co tam u Megan? ;> testowala? Ktora nastepna w kolejce?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry