reklama

Staraczki na Wyspach

Witaj Zuzia:-)
To superrr, ciesze się ze Święta w Polsce sie udały, nie ma to jak świetować z rodzinką:-)
Przykro mi bidulko że ta wredota znów przylazła...:sorry: Wiem jak Ci smutno i przykro... Nie wiem czym mogę Cię pocieszyć, musisz cierpliwie czekac jak my wszystkie, wiem ze czasem to trudne i sił brak, ale czy mamy inne wyjście???? Nie pozostaje nam nic innego jak czekać na naszą odpowiednią chwilę i wierzyć że w koncu doczekamy się fasoleczek.:tak: Czytałam Zuziu ze podajesz mężowi witaminki, to bardzo dobrze, ale musisz wiedzieć że trzeba czasu zeby one zaczęły działać przynajmniej 2 miesiące. Takze spokojnie poczekajcie trochę na efekty a kto wie, moze ta kuracja pomoże i niedługo juz będziesz się cieszyć z fasoleczki:-D Życzę Ci tego z całego serduszka i mocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

reklama
Hej Roxus dzieki za te slowa. No jest czasem ciezko ale no wlasnie co mozemy zrobic. Tez wlasnie czytalam ze trzeba brac witaminki dwa miesiace zeby byly efekty. Zakupilam sobie dodtakowo ten zel pre-seed co LILITH o nim kiedys wspominala. Pomaga plemniczkom dotrzec do celu to kto wie - warto sprobowac. Tez czekamy teraz na to drugie badanie plemniczkow no i az nas zapisza na wizyte do kliniki. Kurcze no - mam nadzieje ze ten nowy rok przyniesie nam wszystkim te fasolki... bo jak nie to osobiscie mu nakopie!!!!

Hej dziewczyny a co tutaj taka cisza?? Tak sie objadlyscie w swieta ze ciezko sie teraz podniesc?? No Kama, Kamilka, Edytka, Meganek, LILITH, Mama Blaneczki co sie z Wami dzieje??? Leniuszki...
Ja juz placuszek dzisiaj zrobilam pachnie w calym domu serniczkiem:)

Zuzia witaj i pozdrawiam serdecznie:))

Dziewczyny odpoczywają jeszcze po świętach:)

Ja dziś ogarnęłam cały dom i w końcu wybraliśmy z mężem szkołę dla synka także aplikację dziś złożyłam i czekamy...proszę 3majcie kciuki aby mały dostał się do wybranej przez nas szkoły bo szkoła ta mieści się zaledwie 3 minuty drogi od domu.Można powiedzieć że widzę Ją z okna:)

Witajcie kochane
Wybaczcie chwilowa nieobecnosc ale brak mi czasu na komputer:-( U nas spokojnie,teraz przebywam u mojej mamy i codziennie gdzies jezdzimy odwiedzac rodzine.Napisze wam ze mam juz dosyc i z checia juz bym wrocila do domku do Londynu:-p Dzisiaj na szczescie troche sie odpreze bo jedziemy do siostry:-) Troche ja wykorzystam i zrobie sobie w koncu paznokcie a jutro juz wizyta u fryzjera i zabawa sylwestrowa:-D Odwiedze was jak tylo bede miala czas:tak:
No koniec wysylaam wam oczywiscie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Agnieszka trzymam kciki zeby synuś dostał sie do tej szkoły, byłoby superr jakby miał tak bliziutko:tak:Mam nadzieję ze się uda &&&&&&&&&&&&&&&&. A kiedy będziesz coś wiedzieć???
Kama witaj, dziękujemy za fluidki:-) Odpoczywaj i dbaj o siebie kochana:tak:
Zuzia ja też mam nadzieje że w tym nowym 2011 doczekamy się fasoleczek, mam dobre przeczucia:tak: Myślę że w końcu musi się udać, a pozatym Twoj nick mówi sam za siebie:-D

Roxii trudno mi cokolwiek teraz powiedzieć bo do 15go stycznia mamy włożyć aplikację a aplikacja już złożona więc czekamy na odpowiedź a kiedy przyjdzie nie wiem...jakby co dam znać i dzięki za kciuki:)

A co u Ciebie?jak święta i przygotowania do sylwestra?wybieracie się gdzieś na bal?

reklama
Dziękuję Świeta wporządku, spędziliśmy ze znjomymi i było naprawdę sympatycznie :) a na sylwestra prawdopodobnie idziemy też do znajomych ale to jeszcze nic pewnego, bo niestety 1 stycznia ide do pracy więc nie poszaleję za bardzo:sorry2:
A Wy macie jakieś plany na noc sylewstrową?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry