reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Hej dziewczyny.
Aga ja tez trzymam kciuki za te przedszkole dla twojego malego. Bedzie dobrze.
Roxii no masz racje moj nick mowi wszystko bedzie zuzia jak nic:)

Widze ze sylwester na tapecie. Ja spedzam jak to mowia wieczor z jedynka hiihiihii. Chyba posiedze z mezusiem w domu. Mielismy zaproszenie do znajomych ale zrezygnowalismy. Tak mysle czy sie do centrum na fajerwerki nie wybrac. Ale znajac siebie to pewnie nie bedzie chcialo sie d... podniesc. Tak czy siak posiedze w domku i bede probowac nowe drinki - wczoraj kupilam campari - zna ktos ciekawe polaczenie???
Milego popoludnia:))

Zuzia nie za przedszkole bo do przedszkola Alan chodzi już 2,5 roku ale za szkołę bo od września rusza do szkoły:)

Zuzia to miłego sylwestra życzę.Nie ważne jak go spędzasz ważne by Nowy Rok był jeszcze lepszy od poprzedniego:)

Chciałbym złożyć wam najserdeczniejsze życzenia noworoczne, abyście w tę cudowną noc zapomnieli o swoich troskach i przykrościach, aby wszystkie złe chwile zapamiętane przez was poszły w zapomnienie, a te dobre przeistoczyły się w cudowne wspomnienia w nadchodzącym nowym roku.Życzę także owocnych starań,fasolek i pięknych chwil u boku waszych kruszynek.Wszystkiego najlepszego z okazji Nowego Roku dziewczyny:)))

sylwester8.gif

hej dziewczyny no i mamy sylwester!!!

Agus sorki za ta pomylke - no to trzymam kciuki za ta szkole. Piekne zyczenia - bardzo dziekuje...

Ja tez zycze wszystkim wszystkiego najlepszego w Nowym Roku oby przyniosl do nas w koncu te male wielkie szczescia :) Udanego sylwestra

hej dziwewczyny!!
po przerwie ale juz jestem i bede codzien.... jakos tak ostatnio nie mialam nastroju na nic.... ciagle przepychanki w domu, ciagle zla, ciagle zmeczona, no ale juz mi lepiej :) (mam nadzieje przynajmniej)

agnieszka.kk- trzymam kciuki za szkole &&&&&&&&&&&&&&&& oby sie wam udalo :)

zuzia- super, ze mialas udane swieta szkoda tylko ze @ przylazla, ale jak to roi powiedziala teraz jest twoj rok :)

roxii- ty to juz pewnie jak na szpilkach, wyjazd tuz tuz trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&

kama- nie przemeczaj sie tam !!

Zycze wam szczesliwego nowego roku dziewczynki :) (spoznione wiem- wybaczcie)
no i oczywiscie porcja fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hei ja tez sie witam,mezus na urlopie i nie mam duzo czasu na BB,a wczoraj maly mial goraczke i nie chcial jesc a dzisiaj nie ma juz goraczki ale z jedzeniem kiepsko chyba jakies przeziebienie go wzielo bo mezus tez cos kiepsko sie dzisiaj czuje:dry:

U mnie 3 dzien @,ale juz niedlugo sie skonczy i bedzie mozna rozpoczac staranka,oby moj mezulek wyzdrowial bo inaczej staranka przesuna sie w czasie:-p

Kamila widze ze niedlugo bedziesz miala usg a wiec bede trzymac kciuki;-)

reklama
Hej kochane w koncu jakis ruch sie zrobil:)

Kamilka mowisz ze mialas kiepski okres - teraz chyba na mnie przeszedl. Nie moge sie jakos pozbierac - wiecie chyba ten dol noworoczny - kolejny rok, o rok starsza i jeszcze to czekanie od nowa. Probuje cos szukac na necie, co moge robic zeby sie czyms zajac ale pozniej stwierdzam ze albo brakuje czasu albo kasy.... Musze sie jakos podniesc!!! Tak bym chciala w koncu zlapac te fluidki od ciebie...:)

Edytka zdrowka w takim razie zycze dla calej rodzinki. U mnie tez juz @ sie konczy, czyli co znowu do dziela - ehhh...

Dobrze ze moge tutaj zagladac i sie wygadac. Ciezko jest czasem....

Roxii w tobie nadzieja - trzymam kciuki zdawaj nam relacje na bierzaco &&&&&

Milego popoludnia wszystkim...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry