reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Czesc

U nas przeziebienie sie doczepilo do Natanka i mam marudka w domku,w nocy kiepsko spi,ma kaszelek wiec dzisiaj ide z nim do lekarza.W ciagu dnia jest taki ospaly ale bawi sie i jest wesolutki,ach jak ja go Kochaaaam:tak:
Tylko z jedzonkiem jest lipa:-(

Zycze milego dnia:-)

Agnieszka dzieki no mam nadzieje ze niedlugo wyzdrowieje,dzwonilam do przychodni i nasz doktorek przyjmuje jutro wiec lekarza zaliczymy jutro,bo ja ufam tylko naszemu doktorkowi, zna sie na rzeczy a inni nie:sorry:

roxii- zycze super urlopu no i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i fluidki dla ciebie kochana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

edyta- zycze duzo zdrowka dla Natanka

ja pogotowalam troche i generalnie padam na... ide bejrzec jakis filmik do spac jutro znow do pracy buuuuuuuuuuuu

milego wieczorka

Hej !!!!
witam sie milusio z Wami Dziewczeta:-)
jestem mamuska 6 letniego Kubulka i zamierzam od przyszlego miesiaca rozpoczac staranka o siostrzyczke dla mojego najukochanszego synka:-)

Witam Cie Basiulka mam nadzieje ze czesto bedziesz zagladac,no i zycze owocnych staranek:-);-)
Mamy synkow z tego samego rocznika tylko ze moj Kubus z marca:-D

Ostatnia edycja:
reklama
O no to troszke o nas wiesz,ja tu zagladam jak tylko mam wolna chwile,ostatnio mezus mial urlopik i wpadalam tu sporadycznie,ale teraz jak juz wszystko wrocilo do normy to zagladam czesciej.

No ja to musze jeszcze poczekac ze spankiem do 1:00,dam malemu mleczko i dopiero pojde spac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry