Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale powiedziala ze to nie jest jakiś duzy problem, ja jestem bardzo malutką i drobną osóbką więc to moze dlatego.... Ale co gorsze powiedziała mi takze ze jak na 12 dc mam za małe endomertium i jeśli nie urośnie do owulki to zarodek sie nie zagnieździ i nie ma po co robic inseminacji:-( W piatek następna wizyta i wtedy się wyjaśni czy urosło czy nie, bo jest szansa ze jeszcze urosnie, ale niewiadmo....
nie wiem juz, nie mam siły....Hej dziewczyny!
Ja juz jestem po wizycie w klinice. I niestety nie mam jak narazie dobrych wiadomości. Pani doktor robiła mi dzisiaj USG dopochwowe zeby sprawdzić pęcherzyk, no i pecherzyk juz ładnie rosnie ale powiedziała mi ze mam bardzo małą macicę jak u dziewczynki a nie u kobietyale powiedziala ze to nie jest jakiś duzy problem, ja jestem bardzo malutką i drobną osóbką więc to moze dlatego.... Ale co gorsze powiedziała mi takze ze jak na 12 dc mam za małe endomertium i jeśli nie urośnie do owulki to zarodek sie nie zagnieździ i nie ma po co robic inseminacji:-( W piatek następna wizyta i wtedy się wyjaśni czy urosło czy nie, bo jest szansa ze jeszcze urosnie, ale niewiadmo....
Takze trochę nie ciekawie, bo znów pojawił sie jakis problem cholera jasnanie wiem juz, nie mam siły....
Narazie staram sie nie stresować i czekam spokojnie do piątku, zobaczymy co bedzie....
Trzymajcie sie kochane w piatek dam znac co i jak.