reklama

Staraczki na Wyspach

Witam :-)

Nocka lepsza niz poprzednie,maly coraz mniej kaszle a wiec doktorek mial racje,ach jak ja sie ciesze ze trafilam na tego lekarza,bo jest swietny:tak:

Dzieci w szkole,T w pracy a ja sie bycze:-p Natanek sie bawi wiec zaraz lece przygotowac obiadek zeby pozniej miec wolne;-)

Agnieszka ja polskiego gina mam w Londynie,no ale troszke za daleko jak dla mnie.
No to kiedy zaczynacie staranka? bo ja chce zaciazyc w styczniu ale nie wiem czy sie uda:sorry:

reklama
edyta Ja polskiego ginekologa oczywiście prywatnie najbliżej mam w Coventry.
Tak jest podobno świetna klinika więc się w końcu zdecydowałam i mam już umówioną wizytę.
Staranka zaczynamy w Hiszpanii na urlopie czyli już nie długo:)

A Ty działaj jak chcesz zaciążyć w styczniu :tak:
Zazdroszczę byczenia się :-D:-D
Ja nie długo zmykam do pracy :rofl2:

O to moze juz niedlugo bedziemy chodzic z brzuszkami;-)

A z dzialaniami musze troszke poczekac bo mam jeszcze @:-pale juz jutro powinno jej nie byc...

Milej pracy

A mi maly robi strajk glodowy i piciowy,nie chce nic jesc nawet mleka,a o piciu nie wspomne.Teraz spi moze jak wstanie to zglodnieje,juz sama nie wiem co z tym moim niejadkiem zrobic:zawstydzona/y:

Dzięki kochaniutkie za kciuki, mam nadzieje że pomogą...:tak:
Zuzia endometrium to jest błona śluzowa, która wyściela macicę i zeby zarodek się zagnieździł to musi mieć odpowiednią grubosć od 8-12 mm. Ja nie wiem jaka mam grubośc bo sie nie pytałam ale powiedziala ze jak na ten dzien cyklu to jest za małe:sorry: ale moze owulka kilka dni sie opóźni więc moze jeszcze urosnie zobaczymy w co będzie w piątek:tak: I ja rówiez trzymam kciuki za lepsze wyniki Twojego M &&&&&&&&&&:-)
Agnieszka superr ze juz niedlugo zaczynacie przygotowania do staranek, w końcu!!!!:-D Ciesze sie bardzo i oczywiscie trzymam kciuki za dobre wyniki i szybkie zafasolkowanie:-)
Basiulka77 przepraszam zę Cie przeoczyłam:zawstydzona/y: ale teraz mam tylke na glowie....:sorry: Oczywiście witam w naszym gronie, pisz jak najczęściej i zyczę owocnych staranek:-)
LILITH witaj!!! Przykro mi że rodzinka tak sie pochorowała, mam nadzieje ze szybko wrócicie do zdrówka:tak:i tego Wam życzę:-)

witam dziewczyny :)

lilith witaj po przerwie :) szkoda ze wszyscy chorzy jestescie ...trzymam &&&&& za szybki powrot do zdrowia

agnieszka.kk trzymam kciuki za wizyte i staranka :)

roxii- uda sie na pewno ja w to wierze i ty tez musisz :) juz niedlugo bedziesz z burzuszkiem biegac :)

dziewczyny wiecie cos o szczepionce na grype ? tzn chodzi mi czy jest bezpieczna dla fasolki ?

Hej dziewczyny widze ze tutaj spory ruch sie zrobil:)

Lilith wlasnie zastanawialam sie gdzie sie podziewasz a ty szpital masz w domku. Szybkiego powrotu do zdrowia zycze dla ciebie i rodzinki:)

Aga bardzo sie ciesze ze w koncu dolaczasz do aktywnych staraczek. Zobacz jak ten czas szybko leci dopiero co pisalas ze zaczynasz za pol roku a to juz tuz tuz... Oczywiscie trzymam kciukasy mam nadzieje ze wakacje w Hiszpani beda owocne;-)

Roxii dziekuje za info... Mysle ze bedzie dobrze, w koncu wszystkie tu trzymamy kciuki. I czekamy na dobre wiadomosci...

Edytka dobrze ze z malym juz lepiej, spokojnie apetyt tez mu wroci:) A odnosnie staranek to kiedy owulka??? wspomagasz sie jakos??

Kamilka niestety nic nie wiem jak dziala szczepionka na ciezarne. Ale ja osobiscie jakos w te szczepionki nie wierze i mysle ze lepiej nie stosowac.

Mnie dzisiaj znowu jajniki bolaly ale tylko rano. Zrobilam test owulacyjny ale jeszcze ledwo widoczna druga kreseczka wiec do owulacji jeszcze czas.

milego wieczorku wszystkim

Mężuś dziś w domku, tak więc chciałam wam życzyć póki co miłego hmm wieczorka :) Postaram się wpaść jutro na dłużej. Ze zdrówkiem już u nas dużo lepiej :)

reklama
Zuzia ja dokladnie nie wiem kiedy bedzie u mnie owulacja bo to moja druga @ po porodzie:-p pierwszy cykl trwal 34 dni a ostatni 32 wiec tak licze ze mniej wiecej owulka bedzie 15-16 stycznia.Ja jedynie prowadze obserwacje sluzu i wtedy mniej wiecej wiem kiedy moge zaciazyc;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry