Zuzia2011
Fanka BB :)
Hej dziewczyny witam was tak wczesnie
Tak to prawda busy przed swietami. Nie dosc ze w pracy mlyn to jeszcze czlowiek tyle na glowie. Ale przyjda swieta i nalezny odpoczynek.
Kamilka bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze na usg. Mam nadzieje ze dostalas mala nauczke zeby sie tak nie zamartwiac niepotrzebnie. Wszystko bedzie dobrze!!!!
Roxii no mi tez sie nie chce ruszyc. Ale beda swieta i po swietach jak to mowia. Tobie pewnie juz czas sie ciagnie do tego stycznia. Niezapomnij w wigilie wypowiedziec zyczenia do gwiazdki
))
Mama Blaneczki tak dol - skad my to znamy....;-) Co jakis czas kazda z nas tutaj to spotyka i sie usuwamy z cien zeby to przeczekac. Mam nadzieje ze szybko wszystko sie ulozy a swieta przyniosa same mile prezenty
Edytka ty to jestes nie mozliwa!!!!:-) Czterech facetow w domku, tyle sprzatania i jeszcze dajesz rade takie specjaly upichcic. Tylko podziwiac hihihi Strong woman z ciebie
Az sama nabralam ochoty na bigosik
Dziewczynki ja juz dzisiaj wysylam wszystkim zyczenia, bo wyjezdzam i nie bedzie mnie na okres swiat. Odezwe sie zaraz po jak tylko wroce, a zatem:
Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmijcie proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Wam ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyć trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta Wam się marzy
Możecie także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba.
Wszystkiego najlepszego dziewczynki. Wiadomo jakiej Nam wszystkim gwiazdeczki zycze. Trzymajcie sie cieplutko i spelnienia tego najwiekszego marzenia!!!!!:-):-)
Tak to prawda busy przed swietami. Nie dosc ze w pracy mlyn to jeszcze czlowiek tyle na glowie. Ale przyjda swieta i nalezny odpoczynek.
Kamilka bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze na usg. Mam nadzieje ze dostalas mala nauczke zeby sie tak nie zamartwiac niepotrzebnie. Wszystko bedzie dobrze!!!!
Roxii no mi tez sie nie chce ruszyc. Ale beda swieta i po swietach jak to mowia. Tobie pewnie juz czas sie ciagnie do tego stycznia. Niezapomnij w wigilie wypowiedziec zyczenia do gwiazdki
Mama Blaneczki tak dol - skad my to znamy....;-) Co jakis czas kazda z nas tutaj to spotyka i sie usuwamy z cien zeby to przeczekac. Mam nadzieje ze szybko wszystko sie ulozy a swieta przyniosa same mile prezenty
Edytka ty to jestes nie mozliwa!!!!:-) Czterech facetow w domku, tyle sprzatania i jeszcze dajesz rade takie specjaly upichcic. Tylko podziwiac hihihi Strong woman z ciebie
Dziewczynki ja juz dzisiaj wysylam wszystkim zyczenia, bo wyjezdzam i nie bedzie mnie na okres swiat. Odezwe sie zaraz po jak tylko wroce, a zatem:
Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmijcie proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Wam ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyć trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta Wam się marzy
Możecie także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba.
Wszystkiego najlepszego dziewczynki. Wiadomo jakiej Nam wszystkim gwiazdeczki zycze. Trzymajcie sie cieplutko i spelnienia tego najwiekszego marzenia!!!!!:-):-)

i czuje ze juz wymiekam 

:-(Chyba ta zimowa handra mnie dopadla 
pod rzad i @ mnie dopadla:-
Mam nadzieję że miło spędziliście wigilię i spełnia się wszystkie Wasze życzenia
Chociaz tyle dobrze że przyszła w terminie, bo w tym cyklu czeka nas inseminacja a bilety i wizyta w klinice juz umówiona więc jakby coś sie poknociło byłoby niedobrze. Takze teraz czekamy do urlopu i na zabieg, mam nadzieje że wszystko pójdzie po naszej myśli
jak tam po Świętach?????