reklama

Staraczki na Wyspach

Hej dziewczyny witam was tak wczesnie:)

Tak to prawda busy przed swietami. Nie dosc ze w pracy mlyn to jeszcze czlowiek tyle na glowie. Ale przyjda swieta i nalezny odpoczynek.

Kamilka bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze na usg. Mam nadzieje ze dostalas mala nauczke zeby sie tak nie zamartwiac niepotrzebnie. Wszystko bedzie dobrze!!!!

Roxii no mi tez sie nie chce ruszyc. Ale beda swieta i po swietach jak to mowia. Tobie pewnie juz czas sie ciagnie do tego stycznia. Niezapomnij w wigilie wypowiedziec zyczenia do gwiazdki:)))

Mama Blaneczki tak dol - skad my to znamy....;-) Co jakis czas kazda z nas tutaj to spotyka i sie usuwamy z cien zeby to przeczekac. Mam nadzieje ze szybko wszystko sie ulozy a swieta przyniosa same mile prezenty:)

Edytka ty to jestes nie mozliwa!!!!:-) Czterech facetow w domku, tyle sprzatania i jeszcze dajesz rade takie specjaly upichcic. Tylko podziwiac hihihi Strong woman z ciebie:) Az sama nabralam ochoty na bigosik:)

Dziewczynki ja juz dzisiaj wysylam wszystkim zyczenia, bo wyjezdzam i nie bedzie mnie na okres swiat. Odezwe sie zaraz po jak tylko wroce, a zatem:

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmijcie proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Wam ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyć trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta Wam się marzy
Możecie także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba.

Wszystkiego najlepszego dziewczynki. Wiadomo jakiej Nam wszystkim gwiazdeczki zycze. Trzymajcie sie cieplutko i spelnienia tego najwiekszego marzenia!!!!!:-):-)

reklama
hej dziewczyny :) :) ja dzis ciezki dzien w pracy, wszyscy nerwowi jacys tacy... po pracy zakupki i dopiero chwilka czasu na cokolwiek....

mama blaneczki- to usg szybiej, tylko dla tego ze po poronieniu zatrzymanym i do tego bezobjawowym...
edytka- ze ty masz sily.... mi to sie nic nie chce ...
zuzia- nauczka nauczkaja tam jestem zadowolona przynajmniej wiem ze wszystko ok :) i spokojnie czekam do nastepneo usg :)
ide herbatke sobie zrobic i moze cos w tv poogladac :)
sciskam :cool2:

Mamusia Blaneczki co sie dzieje?mam nadzieje ze to chwilowy brak weny,trzymam kciuki aby wszystko sie poukladalo no i wroc pisac z nami bo jakos malo nas tu jest:dry:
A poprostu duzo rzeczy pod sam koniec roku sie skupilo...i to tych samych zlych:no::dry:ktore juz mi ciezko udzwignac:cool:i czuje ze juz wymiekam :baffled:
Bede pisac bede:-)

Mama Blaneczki tak dol - skad my to znamy....;-) Co jakis czas kazda z nas tutaj to spotyka i sie usuwamy z cien zeby to przeczekac. Mam nadzieje ze szybko wszystko sie ulozy a swieta przyniosa same mile prezenty:)
Dziekuje ...ale swiat nie obchodzimy:zawstydzona/y:
Nie jestem poprostu katoliczka;-)
Ale ze sie ulozy to napewno tylko za jaki czas?!:confused::-(Chyba ta zimowa handra mnie dopadla :-p:-p:-p.

Chorowalam w weekend na zoladek i nie wzielam tabletek anty i dzis dostalam miesiaczki a wczoraj wzielam,:-p opuscilam dwie:szok: pod rzad i @ mnie dopadla:-(:szok:druga w tym miesiacu :-(mam nadzieje ze nic sobie nie porobie taka sytuacja ...juz zostawilam to opakowanie i pozwole jej dotrwac do konca miala ktoras z was kiedys taka sytuacje? a brzuch mam jak balon:szok::szok::szok:

Mamusia Blaneczki my tez nie obchodzimy swiat,ale w okresie "swiat" kiedy wiekszosc sklepow jest zamknieta lubie zjesc cos innego,dlatego robie slaltki,sledziki, rybke po grecku,pieke miesko i ciasta;-)
A prezenty moje dzieci dostaja co kilka miesiecy,tak bez okazji i nie musza czekac calego roku aby cos dostac, wiedza ze Mikolaj nie istnieje,poniewaz mamy w domu zasade, ze nie klamiemy:tak:

hej
Cały dzień w biegu ale znalazłam chwilę czasu i wpadłam złożyć wam życzenia:)

..>,\"<
........._/|_
........>,\"< . .....♥ WESOŁYCH
._/|_ ........._/|_
.>,\"<........>,\"< ............ŚWIĄT ♥..
" . " + . " + .
" + . " +' . + . " . +.
" .+. +. +. +. +' . + . " + . " + .
___________________$$$$$$$♥
________________$$$$$$$$$$$
____________$$$$$$$$$$$$$$$
______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$____$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$________$$$$$$$$$$$$$
_$$________$$$$$$$$$$$
__$$__________$$$$$$$
____$____#♥#♥__$$$$
_____$$__##♥#__$$$$
________$$________$$
__________$$$$____$$
______________$$$$$$

W te najpiękniejsze Święta
cudownych życzeń ślemy moc,
niechaj się wszystkie
spełnią w wigilijną noc!

Witajcie!
I jak dziewczynki po Wigilii???? Ja dziś po prostu pękam:-p tak sie wczoraj najadłam że ledwo dziś się ruszam:-p A dziś mamy jeszcze gości i znów masa jedzenia he he:-D Mam nadzieję że miło spędziliście wigilię i spełnia się wszystkie Wasze życzenia:tak:
Do mnie niestety mikołaj nie datarł w tym roku i dzis rano jak wstałam przylazła @ :dry: Szkoda, byłaby fajna niespodzianka na Święta ale w sumie to już sie przyzwyczaiłam...:sorry: Chociaz tyle dobrze że przyszła w terminie, bo w tym cyklu czeka nas inseminacja a bilety i wizyta w klinice juz umówiona więc jakby coś sie poknociło byłoby niedobrze. Takze teraz czekamy do urlopu i na zabieg, mam nadzieje że wszystko pójdzie po naszej myśli:tak:
A co tam u Was??? Piszcie jak spędzacie Święta:-)
Pozdrawiam i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej dziewczyneczki!
Co tu taka cisza?????:eek: jak tam po Świętach?????
Ja naszczęście jeszcze dziś mam wolne czyli mogę odpocząć po świątecznym szaleństwie:-p Jutro juz do pracy:dry: Ale juz zaniedługo 4 stycznia w koncu urlopik i lecimy do Polski:tak: No i oczywiście najważniejsze w koncu zrobimy tą inseminację, wiem że nie ma się co nastawiać ale niemoge się już doczekać, nieważne czy się uda czy nie chcę spróbować i mieć świadomość że spróbowałam i wykorzystałam szanse:tak: Liczę na Wasze zaciśnięte kciuki zeby szystko poszło zgodnie z planem:-D
Piszcie co tam u Was, Kama, Kamila jak się czujecie jak Wasze fasoleczki????? Wysyłać nam tu ciążowe fluidki opuszczacie się dziewczyny!!!!!:-D

Kurcze powiem Wam ze w koncu odważyłam się wejsć na wage i chyba trochę przegięłam z tym świątecznym obzarstwem:eek: przytyłam przez te Świeta 2,5 kg:zawstydzona/y: masakra....:no: łudzę się że to też troche wina @ bo mam 3dc więc jakby niebyło jestem troche napompowana, ale napewno nie przytyłam przez @ 2,5 kg.... Kurcze urlop juz niedaleko, muszę się wziąć za siebie i zrzucić to sadełko:-p Takze od jutra koniec z obżarswtem!!!!!!:-D

reklama
Hej dziewczyny witam po swiatecznie:)

Widze ze tutaj troszke cisza zapanowala. Ja spedzilam cudowne rodzinne swieta w Polsce. Bylo pieknie i bialo. Szkoda tylko ze @ sprowadzila mnie na ziemie - dzisiaj przylazla na calego. Kurcze no czemu tak jest ze pozniej jest tak przykro .... wiem ze w koncu sie uda ale ile jeszcze mam czekac, probowac??? Nawet te nogi na lampie nie pomogly:( Czy ktos ma jeszcze jakies pomysly jak mozna sobie pomoc w zajsciu w ciaze - bo ja juz trace sily...
Roxii trzymam za ciebie kciuki bardzo bardzo- mam nadzieje ze w koncu tobie sie uda wtedy bede szczesliwa ze dla mnie tez bedzie nadzieja.
Buziaczki dla wszystkich milego leniuchowania:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry