reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Wlasnie tu jest przekichane jesli chodzi o usg.U mnie byla inna sytuacja i w ostatniej ciazy mialam robione usg 6 lub 7 krotnie a powinnam miec tylko 2.

A zagladac bede tu czesto;-)

czemu mialas ich tak duzo?

Zaczne od tego ze moja ciaza byla zagrozona,grozil mi krwotok i przedwczesny porod.
Mialam lozysko przodujace usadowione przy ujsciu szyjki macicy,maly cala ciaze napieral na lozysko co moglo spowodowac krwotok.Przez lozysko mialam komplikacje w czasie porodu,i juz mialam zapowiedziane przez lekarza ze jesli bede kolejny raz w ciazy to od razu zrobi mi usg nie bede musiala czekac do 12 tyg.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki
Kamilaedi - bardzo sie ciesze z tych twoich dwoch kreseczek:) Dajesz nam nadzieje... Nic sie nie martw tylko ciesz, bo fasolka to wszystko odczuwa:)) Jeszcze raz gratuluje i spokojnej ciazy... teraz z Kama jestescie juz we dwie wiec dalej przesylac fluidki!!!!

Witam cie Edytko!! Widze ze tez u ciebie nie bylo zawesolo w tych tematach ale jakos masz trzech urwisow w domu czyli wszystko mozliwe:)

Witam reszte dziewczynek - czyli co teraz nasza kolej no nie??!!!
Nie wiem czy juz pisalam ze bylam u GP - powiedzialam ze w Polsce robilismy badanie zolnierzykow i wyszlo kiepsko wiec babka kazala nam przyniesc mocz do zbadania na jakies bakterie no i M ma oddac nasienie do badania w klinice nieplodnosci teraz pierwszy raz i drugi za miesiac. No a dalej mamy czekac okolo 10 tygodni na list z tej kliniki. No to nie pozostaje nic innego jak czekac no a w miedzy czasie lapac tutaj fluidki i wierzyc ze uda sie wczesniej:)) Milego wieczorku wszystkim zycze:)

Witajcie!
No Kamilaedi a nie mowilam ze to fasoleczka MOJE WIELKIE GRATULACJE kochana!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet nie wiesz jak sie ciesze ze sie udalo:-) Nieprzejmoj sie napewno tym razem bedzie wszystko dobrze trzymam kciuki:-) Coraz wiecej robi sie tutaj zafasolkowanych mam nadzieje ze to dobry znak i ze w koncu przepedzilismy z naszego watku zla aure:tak: Ciezaroweczki przsylac dla nas staraczek jaknajwiecej fluidkow:-D
Edyta01 witaj u nas! takie osoby ja Ty daja nam nadzieje wiec pisz jak tylko mozesz:-)

witam dziewczyny!
ALe sie tu ruch zrobil! to BARDZO dobrze!
dzieki za gratulacje, teraz czekamy to usg chcem isc to gp i poprosic o usg w 10 tyg, moze sie uda, a jak nie to czekamy do 12 tyg,
edyta01- to nie za ciekawie mialas, ale dobrze sie dobrze wszystko skonczylo!
roxii- ty uwazaj, bo ten mikolaj co rozdaje fasolki wciaz grasuje po edi!!

witam dziewczyny!
ALe sie tu ruch zrobil! to BARDZO dobrze!
dzieki za gratulacje, teraz czekamy to usg chcem isc to gp i poprosic o usg w 10 tyg, moze sie uda, a jak nie to czekamy do 12 tyg,
edyta01- to nie za ciekawie mialas, ale dobrze sie dobrze wszystko skonczylo!
roxii- ty uwazaj, bo ten mikolaj co rozdaje fasolki wciaz grasuje po edi!!

Czesc Usg nie zalezy od GP bynajmniej u nas,jak poszlam do lekarza powiedziec ze jestem w ciazy to dostalam num do poloznej i ona ustalala date wizyty,dostalam zolta ksiazke a w niej jest napisane ze 1 usg jest w 12tyg ciazy,ale mozesz sprobowac;-)a noz sie zgodza,zycze Ci tego.

Mam szczescie ze tylko tak to sie skonczylo,ale musialam lezec dluzej w szpitalu,bylam pod ciaglym nadzorem lekarza,jak wychodzilam z niego to powiedzieli mi ze mam bardzo na siebie uwazac bo w kazdej chwili moge mi sie cos stac no i 3 miesiace musialam jezdzic na przetaczanie zelaza.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry