reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
znow jakis cien wyszedl, niewiem co mam myslec.... @dalej nie mam...
Ehhh no to faktycznie dziwna sytuacja...:baffled:. Ale widzialas tam ta druga kreseczke chociaz taka bledziutka, czy tylko jakis cien????? a jaki test robilas??? ten co jest najbardziej czuly??? Bo sa takie ze wykrywaja ciaze nawet kilka dni przed @. Moze tym spoboj zrobic. Moze masz male stezenie hormonu i ciezko wykryc, testuj jeszcze raz kochana tym super czulym:tak: I koniecznie daj znac:-D Ja wciaz trzymam kciuki i wierze ze to fasoleczka:-):-):-)

Dziewczyny w koncu mam jakos dobra wiadomosc, wlasnie odczytalam maila od mojej Pani doktor z Polski i ZGODZILA SIE PRZEPROWADZIC INSEMINACJE BEZ TYCH BADANEK Z KTORYMI MIELISMY PROBLEM:-):-):-):-):-):-) Zajarana jestem na maxa, kurcze ale sie ciesze juz myslalam ze nic z tego nie bedzie. A tu jednak niespodzianka:-D No to teraz odliczam do stycznia:-)

Roxii,ciśnie mi się na usta to słynne "a nie mówiłam" :PP Jednak nie wszystko zawsze idzie pod górę$. Trzymam za Was mocno kciuki.
Kamilaedi, szkoda że tu nie ma bety- już byś miała odpowiedz. Ale ja wierze, że taki cień też coś znaczy. Ja nigdy nawet cienia nie miałam. Oby to była fasolka. A ja wiedzę że to będzie piękny prezent Rocznicowy. Trzymam kciuki.

U nas sparaliżowało trochę okolice. Nawet nas wczoraj zwolnili wcześniej z pracy. Ale podobno się ociepla już. To dobrze bo teraz nawet w domku zimno ;/

hej dziewczyny widze ze w koncu jakies dobre wiadomosci:)
Roxii bardzi sie ciesze ze wszystko jednak przebiegnie zgodnie z planem. Widzisz jednak sa gdzies zyczliwi lekarze - tez bym chciala na takich trafic:) No to teraz tylko do stycznia - to juz tak niedaleko:) Bedzie dobrze - trzymam kciuki:)

Kamilaedi - sluchaj ja mysle ze cien kreseczki tez sie liczy. I tak jak Meganek uwazam ze poprostu masz jeszcze niskie stezenie hormonu. Najwazniejsze ze @ nie ma. Wszystko bedzie oki poczekaj ze dwa dni i wtedy zrob test albo kup jakis czulszy. Ja tam wierze ze to fasolka!!!

Pozdrowionka i milego wieczorku:)

blada kreseczka byla....
Kochana no to napewno jest fasoleczka!!!!!:-D skoro @ nie ma i jest choc blada krecha to znaczy ze dzidziulek jest w brzuszku:-) Ale sie ciesze ze w koncu sie udalo:tak: Koniecznie powtorz test za dzien lub dwa albo tak jak juz radzilam zrob ten czulszy test. Ja jestem przekonana ze jestes w ciazy:-) Informuj na bierzaco:tak:
Dzieki dziewczyneczki za kciuki ale lepiej zostawcie sile na zaciskanie w styczniu:-D teraz musze tylko czekac, ale to juz niedlugo wiec szybko zleci:tak:
Ja za Was wszystkie rowniez trzymam kciuki zeby kazda z nas juz niedlugo doczekala sie ukochanego dzidziulka:-)

dziewczyny chya naprawde mi sie udalo! :-)jakos samej mi w to ciezko uwierzyc! dzis rano zrobilam kolejny test- byla kreska, wciaz sporo bladsza od kontrolnej ale juz ciut ciemniejsza od wczorajszej (testy tej samej czuloci), @ niema wiec... ale sie ciesze! Juz mi przebieglo przez mysl, ze to moze ciaza pozamaciczna bo te testy takie blade, ale z drugiej strony to dopier 4tyg i dwa dni....
Ja niestety panikuje troche bo niestety moja pierwsza ciaze poronilam:baffled:, a tu w uk wiecie jak z usg wyglada... trzeba czekac do 12 tyg,
przepraszam , ze tak ostatnio tylko o sobie, ale wiecie emocje biora gore...:rofl2:

roxii - ciesze sie ze lekarka poszla ci na reke, bede trzymac kciuki i mam nadzieje, ze juz niedlugo ty bedziez miec swoja fasolke...

zreszta wszystkie niedlugo bedziemy sie cieszyc razem!! :-D
sciskam

reklama
Witajcie kochane
Jak milo wejsc i czytac takie dobre wiadomosci:-D.U mnie od wczoraj padlo ogrzewanie i w pokojach mam zimnice.W tej chwili siedzimy w jednym gdzie wlaczamy dmuchawe i jest cieplo.Dopiero dzisiaj maja przyjsc maprawic z british gas bo maja pelno zamowien i nie wyrabiaja sie.Nie pozostaje mi nic wiecej jak czekac:crazy:Mam nadzieje ze szybko przyjada bo zamarzam przed komputerem:-p

Roxii-Bardzo sie ciesze z twojej wiadomosci.Wiem jak sie cieszysz a babce mozesz podziekowac od nas wszystkich ze poszla ci na reke.Teraz tylko czekac cierpliwie do stycznia:tak: Napewno czas szybko zleci zobaczysz:tak:

kamileadi-Gratuluje ci kochana.Nawet nie wiesz jak sie ciesze.Co do usg to niestety wiem co oznacza to czekanie w nieswiadomosci czy wszystko jest ok.Jestem bardzo dobrej mysli i wiem ze wszystko bedzie dobrze a te 2 miesiace do usg napewno zleca:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry