agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Hej
Kama my też dostaliśmy już kwestionariusz i do 15 stycznia musimy wybrać szkołę ale mojemu M coś się ubzdurało że w szkołach katolickich nauczycielami są księża i zakonnice czy to prawda?Jakoś wierzyć mi się nie chce bo nigdy o tym nie słyszałam.Mój M nie widzi różnicy między szkołą katolicką a zwykłą szkołą bo twierdzi że Anglia jest na tyle tolerancyjnym krajem że tu nie dzielą na wiary...
Nie umiem mu tego przetłumaczyć!
A czas leci bo mamy zaledwie 7 tygodni na wybranie szkoły,chcemy najpierw pojeździć i pozwiedzać te szkoły bo można umówić się na spotkanie z dyrektorką i Ona wtedy oprowadza po szkole.
A i dostaliśmy także książkę z wykazem szkół i wiem gdzie mam najbliższe ale niestety na razie nic o tych szkołach jeszcze nie wiemy.
LILITH fajnie że odpuściłaś,może teraz się uda
Powodzenia!
Kama my też dostaliśmy już kwestionariusz i do 15 stycznia musimy wybrać szkołę ale mojemu M coś się ubzdurało że w szkołach katolickich nauczycielami są księża i zakonnice czy to prawda?Jakoś wierzyć mi się nie chce bo nigdy o tym nie słyszałam.Mój M nie widzi różnicy między szkołą katolicką a zwykłą szkołą bo twierdzi że Anglia jest na tyle tolerancyjnym krajem że tu nie dzielą na wiary...
Nie umiem mu tego przetłumaczyć!
A czas leci bo mamy zaledwie 7 tygodni na wybranie szkoły,chcemy najpierw pojeździć i pozwiedzać te szkoły bo można umówić się na spotkanie z dyrektorką i Ona wtedy oprowadza po szkole.
A i dostaliśmy także książkę z wykazem szkół i wiem gdzie mam najbliższe ale niestety na razie nic o tych szkołach jeszcze nie wiemy.
LILITH fajnie że odpuściłaś,może teraz się uda
daj znac koniecznie co wyszlo, zycze powodzenia:-)
Takze tak trzymaj kochana:-)
Juz dzis dzwonilam do kliniki zeby odwolac czwartkowe HSG, zapytalam czy moge sie umowic na za tydzien ale powiedzieli mi ze narazie nie ma miejsca ale moge zadzwonic we wtorek i zapytac, byc moze ktos zrezygnuje i wtedy tam mnie wepchna. Ale ja tam juz nie raz dzwonilam i wiem ze miejsca nie bedzie, takze o HSG moge zapomniec
I jak tu sie nie wkurzyc?
jak to uslyszalam to po prostu nogi podemna sie ugiely. Nawet sam GP powiedzial ze nie ma sensu robic tych badan skoro wychodza one drozej niz sama inseminacja. Poradzil mi zeby zapytac mojej doktor w Polsce czy moze przeprowadzic IUI bez tych wynikow, bo jak sam powiedzial nie sa one jakos szczegolnie potrzebne do tego zabiegu. No wiec napisalam maila do mojej doktor i aktualnie czekam na odpowiedz juz prawie tydz. i nic nie wiem