reklama

Staraczki na Wyspach

dziendobry dziewczyny... ale tu cicho oststnio...

roxii witaj spowrotem:) jak tam holiday w pl ?
lilith co tam u ciebie? jak tescik?
ja zmykam do pracy... u mnie teraz najgosza czesc czekanie do testowania..... i oczywiscie juz nie moge myslec o niczym innym..

Dziekuje holiday super, odpoczelam sobie troszeczke, zrelaksowalam sie, no ale co dobre szybko sie konczy i juz od zeszlego wtorku chodze do pracki:sorry:
LILITH no wlasnie jak tam u Ciebie??? nic sie nie odzywasz??? robilas tesciora????

U mnie oczekiwanie na @ termin mam na jutro lub pojutrze, najgorsze jest to ze nie mam jeszcze zadnych objawow i boje sie ze mi sie opozni:baffled: A jak sie opozni to bedzie kaszana na maxa, bo za tydz w czwartek mam miec robione HSG i musze byc po @. Takze jak mi sie duzo spozni to nici z badanka, a wtedy sie wkurze:wściekła/y: Chyba pierwszy raz Was o to prosze, ale trzymajcie kciuki zeby @ przylazla jutro lub pojutrze:tak:

reklama
Witajcie:)

Roxii mocno trzy mam kciuki aby tym razem @ przyszła.

Kama co u Ciebie?

LILITH jak mieszka się na nowym gniazdku?

Kamilaedi a co słychać w Twoim świecie?

No i gdzie jest nasza Ola ?

U mnie wszystko po staremu.Jest ok i tak 3mać :)

aaa i chciałam dodać ze naszą grupę zamkniętą przekazałam Roxii ponieważ Ja kompletnie nie mam czasu aby we wszystko zaglądać:)

Pozdrawiam was :)

U mnie już 5 dzień cyklu :)
Już nawet dni nie liczę, bo odpuściłam..
Z mieszkankiem robimy bardzo powoli.. w piątek w końcu sofa przyjdzie i podpinają tv z normalnym netem.. jakoś leci, dużo lepiej się czuję, odkąd zaprzestałam starań.. nawet częściowo z diety zrezygnowałam..

Pozdrawiam was serdecznie :)

witam,
jak tam u was ? ja ddzis dzien mialam do d.... jeden z tych dni kiedy sie budzisz i juz wiesz, ze bedzie to zly dzien! w pracy jakas masakra a teraz jeszcze w domu jazda...
eh......

agnieszka kk- u mnie tak jak widzis kiepsko ostatnio... jedyna dobra wiadomosc to ze moja sunia bedzie miec szczeniaki i planowany porod to I dzien swiat...
roxii- ciesze sie, ze mialas udany holiday i trzymam kciuki za przyjscie @ w terminie...
lilith- dobrze, ze odpoczywasz od wszytkiego... ja chyba tez bede ale dopiero po nowym roku, jesli nie zafasolkuje do konca roku chyba odlozymy staranki, chce zmienic prace a to w parze nie idze...

Hej dziwczyneczki!
Dziekuje za trzymanie kciukow, ale niestety narazie nie pomagaja:dry: termin @ mialam na wczoraj lub dzis i jak na zlosc jeszcze nie przylazla:wściekła/y: jak tak to zawsze jest co do dnia a teraz kiedy mi na niej tak zalezy to sie spoznia cholera jedna. Coraz bardziej sie deneruje ze nie zalapie sie na to badanie...:-( Kurcze czemu wszystko jest pod gore, czy chociaz raz nie moze byc tak jakbym chciala????

LILITH szkoda ze do Ciebie dotarla @ juz myslalam ze moze Tobie sie udalo... Ciesze sie ze z mieszkankiem wszystko Ok i ze powoli sie aklimatyzujecie, mam nadzieje ze dobrze bedzie sie Wam tam mieszkoalo :)
Kamilaedi Twoja sunia bedzie miala szeniaczki?? to superr!:-) U nas tez rodzinka sie powiekszy bo moj kroliczek a raczej kroliczyca ;P tez jest w ciazy i jakos przed swietami beda malutkie:-D Ale sie ciesze obydwie zostaniemy babciami he he:-p

Hej

Ja dopiero teraz mam czas na bb:)

Kamilaedi i Rogii GRATULUJE WAM :-D:-D:-D to będziecie miały radosne Święta :-D:-D

U mnie ok,wzięłam się za przemeblowywanie mieszkania a dokładnie pokoju gościnnego i pokoju synka.Kupujemy dwa nowe mebelki i wprowadzamy kilka zmian.
Muszę jeszcze szybko wybrać zasłony do pokoju gościnnego ale nie mogę się zdecydować :rofl2:
Prawie każdy weekend do Świąt mam już zaplanowany,kupno prezentów,strojenie choinki itd.:)

Po woli zaczynam czuć Święta :tak:

A co u was?Jak przygotowania do Świąt?

reklama
Roxii, a może @ nie przychodzi z innego powodu?? ;>

Ehhh LILITH kochana wiesz jak bym chiala zeby to byl ten powod o ktorym myslisz:-D ale nie sadze sa bardzo male szanse na to, bo prawdopodobnie owulke mialam jak bylam w Polsce i staram sie nie robic sobie nadzieji:sorry2: Wkazdym badz razie @ jeszcze nie ma nie wiem co jest cholera grane i strasznie sie denerwuje, bo jak jutro nie dostane to bedzie katastrofa i o hsg w czwartek moge zapomniec:-(

Agnieszka Ty widze aktywnie spedzasz czas, przemeblowanie, przygotowania do swiat no no tylko pozazdroscic:-). Moj czas niestety jest tak wypelniony praca i zmartwieniami ze zapominam ze swieta juz za miesiac:sorry2: Pozazdroscic tylko tego Twojego nastawienia:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry