reklama

Staraczki na Wyspach

Agnieszko, wspaniale :)
Jestem bardzo szczęśliwa, w końcu spokój, czystość i normalność. Teraz ciągle o świętach myślę, już się ich doczekac nie mogę :)

A co tam u was??

reklama
witajcie dziewczyny, chcialam Was zapytać czy słyszalyście o czymś takim że można być w ciąży w Polsce na chorobowym i brać to chorobowe z uk?? ja obecnie jestem w szkocji, niedawno dowiedziałam się że jestem w ciąży i chce wrócic do Polski bo pojawiły sie komplikacje, dowiedziałam sie że moge brać chorobowe wypłacane w uk a oni reflektuja chorobowe wystawiane w pl, dodam tylko że zmieniłam ostatnio prace i narazie jestem na umowie próbnej na 3 miesiące i nie wiem czy w tej sytuacji cos takiego mnie dotyczy,z góry dziękuje za pomoc

Witajcie:)

Mysa niestety nie pomogę:(

LILITH to super że dobrze wam się tam mieszka:))
Ja też myślę już o świętach,nawet kupiłam już choinkę całe 150cm i kilka ozdób :)

Ja czekam na nowy rok,potem bliżej już do wymarzonego urlopu i urlopu w Pl a w między czasie starania więc tupię z nóżki na nóżkę i cierpliwie czekam :tak:

lilith super ze macie juz chatke :)
mysa ja rownierz Ci nie pomoge w tym temacie....

ogolnie to cicho tu znow sie zrobilo....
ja zaczelam dietke wczoraj i do schudniecia 7kg zobaczymy jak mi pojdzie

jeszcze jedno pytanko czy ta dieta nie przeszkadza w staranach?
pozdrawiam

Hej dziewczynki! wrocilam do Was po dlllugiej nieobecnosci:-) Z polski wrocilam tydz temu ale jakos nie mialam zbyt wiele czasu i niezagladalam tutaj. Ale juz nadrobilam i jestem znow z Wami:-D
Mysa gratuluje fasoleczki!!!:-) jesli chodzi o Twoje pytanie to tez niestety nie pomoge zawiele. Wiem tylko tyle ze chrobowe z Polski jest tu chonorowane, wiec bez problemu mozesz byc w polsce na chorobowym a kase wyplaca Ci UK bo tu jestes zatrudniona. Problem tylko w tym ze to umowa probna i czy Cie nie zwolnia po tych 3 miesiacach, bo maja takie prawo... I nie wiem jak u Ciebie z macierzynkim bedzie skoro niedawno zmienilas prace, niechce Cie martwic ale chyba nie bedzie Ci sie nalezec...
LILITH superr ze w koncu zmieniliscie chatke:-D Mam nadzieje ze bedzie Wam sie dobrze mieszkac:tak: Widzialam na wykresiku ze dzis ostatni dzien cyklu jak tam u Ciebie, kiedy testujesz?? trzymam kciuki za pozytywny wynik&&&&&&&&&&:-)

Ostatnia edycja:
dziendobry dziewczyny... ale tu cicho oststnio...

roxii witaj spowrotem:) jak tam holiday w pl ?
lilith co tam u ciebie? jak tescik?
ja zmykam do pracy... u mnie teraz najgosza czesc czekanie do testowania..... i oczywiscie juz nie moge myslec o niczym innym..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry