reklama

Staraczki na Wyspach

dziendobry dziewczyny! dzis sobota wolne a ja spac nie moge! czemu zawsze tak jest, ze jak ide do pracy to sie obudzic nie moge, a jak wolne to od 6 nie spie?

u nas dzis w nocy spadl snieg, co prawda nie zawiele ale zawsze cos, a co do swiat my nie planujemy za wiele... kupimy na pewno choineczke ale, ze jestesmy sami na swieta (z szczeniakami) to bez szalenstw w tym roku....

jeszcze 3dni do testowania to wiecznosc............

reklama
Witam was:)

U mnie też jest biało:))

Alan był zaskoczony gdy rano wyjrzał przez okno:)

Dziś także spędzam aktywnie czas:)

Miłego dzioneczka i troszkę ciepła bo u mnie zimno....

Hej kochane!
Tak jak Kamilaedi napisala u nas w Edim sniezek:tak: jest ladnie ale strasznie zimno brrrrr:-D Aga dzieki za to cieplo przyda sie:-p
Kamilaedi trzymam kciuki za Ciebie 3 dni to malutko, mam nadzieje ze tym razem sie udalo:-) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U mnie @ dalej brak:baffled: Moj M chodzi i sie cieszy, biedny ma nadzieje na fasoleczke...:sorry2: A ja jestem zla na maxa, bo badanie HSG w czwatrek moge sobie z glowy wybic:wściekła/y: Nierozumiem dlaczego wszystko idzie nie tak, wszystko co jest zwiazane z ciaza, badaniami itd to jest problem, zawsze cholera cos wyskoczy:wściekła/y: Ja juz mam takie mysli ze dzidzia to chyba nie jest nam pisana, moze to znak ze nie powinnismy miec dziecka:-(

witam, dzis u nas jeszcze wiecej sniegu zima na maksa, kupilismy sobie z T xbox kincet i powiem wam ze swietna sprawa z tym!!! gralismy wczoraj do poooozna a dzis wszystko mnie boli....

roxi ja tez uwazam ze powinnas testowac, bo moze juz niepotrzebujesz tych badan...
pozdrawiam wszystkich

Witajcie kochane

Troszke mnie nie bylo ale mam nadzieje ze mi wybaczycie.U mnie wszystko w porzadku.Pomalu odliczam dni do wakacji i juz sie nie moge doczekac.Na razie na zmiane choruje z Dominikiem i siedze w domu pod kolderka.Niby nic powaznego a jednak juz mam dosyc.Dominik sie wyleczy to zaraz ja lapie i tak na zmiane.Mezus zajety graniem na konsoli a ja nawet nie mam sily aby posprzatac mieszkanie i tak wszystko robie na raty.Fajnie macie z tym sniegiem.Powiem wam ze juz wole snieg i mroz niz te deszcze.W Polsce tez pewnie zaliczymy zamiast sniegu to chlapy tak jak rok temu:wściekła/y:,no ale takie nasze szczescie.Wczoraj bylismy u ksiedza aby podpisal nam papiery do szkoly.Wszystko odbylo sie bez problemu i teraz musimy tylko czekac do marca na decyzje:tak: Mam nadzieje ze sie do tej katolickiej dostanie bo jest zaledwie 5 minut drogi od nas a z maluchem bedzie mi duzo latwiej go zaprowadzac:-p

Testujcie dziewczyny i nie trzymajcie nas w niepewnosci:-D Oczywiscie trzymam kciuki za 2 kreseczki :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Na koniec wysylam wam jescze fluidkow aby krechy byly bardzo wyrazne:-D *****************************************************************************************************************************

Kama trzymam kciuki zeby przyjeli Twojego Dominika do tej szkoly bylo by superr, trzymam kciuki &&&&&&&:tak: I dzieki za fluidki:-)

Ja juz nie wiem co mam myslec, chcialabym zeby to byla fasoleczka ale wiem ze tak nie jest, ciezko mi w to uwierzyc:sorry2: Niechce robic sobie nadzieji, bo jak przyjdzie @ to bedzie bardzo bolalo, ale z kazdym dniem ta nadzieja rosnie mimo woli, ze moze jednak. Moj M chodzi zadowolony i ciagle pyta jak sie czuje i czy @ przyszla, a ja nie wiem co mam myslec:baffled: Boje sie zrobic test... ale jak @ nie przyjdzie w kolejnych dniach to pewnie w koncu go zrobie. Dzieki dziewczynki za otuche i trzymajcie kciuki:tak:

Roxii 3mam kciuki:)

Kama czy Ty masz może jakiś artykuł,stronę,jakiś link o tych katolickich szkołach bo mój M ma inną myśl i uważa że nie ma tu szkół katolickich bo Anglia jest krajem tolerancji.

Agnieszka-Ja szkole znalazlam przez internet.Wystarczy ze w google map wpiszesz swoj kod pocztowy a pozniej dasz Search nearby na primary school.Powinno ci pokazac wszystkie szkoly w poblizu twojego zamieszkania.Dodatkowo mozesz w google wpisac catholic primary school i swoj kod a wtedy napewno pokaze ci gdzie masz kolo siebie.Ja takze dostalam broszure i kwestionariusz gdzie wypisane byly wszyskie szkoly a w tym katolickie wiec napewno jakas znajdziesz:tak: Pamietaj ze papiery do szkol mozesz zlozyc do 14 stycznia;-)

reklama
Roxii, wiem co czujesz.. ale jednak, po co żyć w takiej niepewności?? Skoro nie nastawiasz się, to zrób test, albo miło Cię zaskoczy, albo będziesz wiedziała, że może coś się tam przesunęło i jeszcze trzeba na @ poczekac. Kiedyś Ci się już tak spóźniała??

U nas śniegu nie ma.
Na domiar złego popsuła mi się pralka.. a pranie odkładałam od czasu przeprowadzki :DTak więc nie jest kolorowo ..

U mnie starania, jak mówiłam.. czyli brak. Gdyby nie ff nie wiedziałabym nawet co to za dzień cyklu, bo i temp. przestałam mierzyć. Super się z tym czuję :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry